עדכון אחרון מהלל יפה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולם!
    איזה מרגש זה שאתן דואגות לי ושואלות מה קורה... אני ממש מתרגשת
9 תגובות
עמוד 1

• הלוואי שתשתחררי מהר מהר מהר מאמי.. ושגם הבובה בע"ה בע"ה תהיה בסדר גמור!
    ואני שמחה לשמוע שבעלך השתחרר ושזה לא היה משהו רציני

• איזה מותק את!

• איזה מתוקות אתן!!! אין דברים באלה!!!
    העניין הוא שאין לע ממש בית
  • מה זה הביתן שקיבלתם? זה הזה של האח האגרן?
    בעלך מפנה "בכוח"? בלי האח?

אז תמשכי את הזמן בביהח הכי הרבה שאת יכולה, תגיעי והכל יהיה מוכן!
  • בובה את בהריון ונושאת בתוכך את הדבר הכי חשוב
    מזה חסרת תועלת??? אל תדברי שטויות
    תני לבעלך להתמודד עם המשפחה שלו. תפסיקי להתעסק בזה

עשו לעוברית סקירה של המוח? המוח מתפתח בסדר, הקורםוס קולוסום בעובי המתאים? זה הכי חשוב.

• מיצקי, כן, זה הבית שהאח פינה, ולמרבה הפלא - פינה לבד, עוד בסופ"ש הקודם, פשוט בגללי בעיקר ובגלל שבעלולי בנוסף לא הרגיש טוב לא התעסקנו עם זה...
    אז אני בינתיים פה, לפחות עד יום ראשון, ואז נראה.

Goly - אני לא יכולה לעזור לו בלסדר ת המקום שלנו ולכן אני מרגישה חסרת תועלת, למרות שהוא מעדיף שאני אהיה פה ולא שם איתו.
    כן, עשו סקירת מוח בסקירות, מוקדמת ומאוחרת, הוא תקין, אבל לגיל הריון פחות שבועיים או שלושה, עד היום לא ברור לי. והפער הזה נשאר.
    קורפוס קולוזום גם תקין, אבל עוד פעם - לגיל הריון צעיר יותר.
    אבל הידיים והרגליים בגול המתאים לשבוע שלי עכשיוף זה מה שמוזר...

אני משתדלת להינות מכל רגע ולהיות רגועה, כי כבר שבת ואין מה לעשות, צריך לחכות לתוצאות של הבדיקות ביום א'. אז נראה מה עושים.

תודה לכן על דאגה!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה