היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
וואו איזה יופי שחלקכן כבר קיבלתן שיבוץ ו-אהבתי את הרעיון של חטיבה צעירה
עדיין לא ואני חכה בקוצר רוח לזה
על החתום: תמי הממי (נ.ב. קרדיט ל...)
עדין לא קיבלנו, חסר להם שאני לא מקבלת מה שרציתי כבר הפכתי שולחנות פעם אחת במחלקת החינוך, אני יכולה בקלות לעשות את זה שוב
אנחנו עוד לא קיבלנו אני מאמינה שנשאר באותו גן..טרום חובה לחובה
איך יודעים אם יש חטיבה צעירה או לא? זה הולך לפי אזורים/ערים?
לא שמעתי על זה בכלל בבתים
אהה..ובן עולה לתיכון חיים שלי והדסי...לכיתה א? מה אני אגיד על : שיראל ל-י"א
מרינה - זה הולך לפי ערים/שכונות (אצלנו זה רק בחלק מהשכונות). יעל, אמא של 2 אפרוחים
אם אני מערערת על מה שקיבלתי והעירעור לא מתקבל אני נשארת באותו המצב מלפני כן? ז"א לא משנים לי גן?
אני עדיין לא קיבלתי מקווה שבקרוב מאוד נקבל מה שרציתי
מרינוש אני שמעתי שמתחילים את הנושא של חטיבה צעירה בבת ים ישנן שמועות באיזור שלי שגני חובה יהיו בתוך מבנה בית הספר...
יופי שיקבלתם מה שרציתם
אני עדין לא קיבלתי שום שיבוץ אך מחכה לוועדת השמה שתיהיה בתאריך 30 לחודש לגבי שנה הבאה עם דניאלה היום הגיע הזימון אך בהודעת אס אם אס כבר קיבלתי בודעה מהעיריה לזימון