הגרון שלי כואב כל כך... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בתחילת ההריון כם הייתה לי דלקת גרון חזקה שגרמה להיות להיות במיטה שבוע שלם עם חום גבוה כי לא הלכתי לרופא. פחדתי.

עכשיו זה חזר שוב ואני מפחדת כי אני כבר בהריון מתקדם.

אז בזמנו הוא נתן לי אינטיביוקה חלשה מאוד.ן
    זה אפשרי?
    [/url
9 תגובות
עמוד 1
  • תגשי לרופא הוא בטח יקח בחשבון שאת בהריון מתקדם.
    תרגישי טוב
  • היום את רוב סוגי האנטיביוטיקה אפשר בהריון
    לתינוק הרבה פחות בריא שאת חולה מאשר שאת לוקחת אנטיביוטיקה

• תרגישי טוב מאמי תנוחי מלא מלא..ולפני שאת לוקחת.אנטיביטיקה תגשי לרופא חייב שתבדקי איתו שוב לא הכל מותר לקחת..

תרגישי טוב

• הרופא שלי לא היה... אז קיבלתי רופאה אחרת ששלחה אותי לבדוק אם יש לי חיידק ומתברר שלא אז היא לא נתנה לי אינטיביוקה.

מה היא משוגעת?? כל השקדיםמשלי נפוחים כואב לי ושורף כזה

אני לא אתאפק עד יום שני
    [/url
  • יוו מסכנה שליי.. רגע היא לא נתנה לך כלום במקום זה??? משהו שייקל עלייך אפילו?
    בתור אחת שסבלה מדלקות גרון חוזרות ונשנות כלללל הילדות שלי עד שבסופו של דבר הוציאו לי את השקדים - אני זוכרת משהו שממש הקל עליי עם הכאבים מאמי
    הכדורים האלו סטרפסילס.. אני ממש ממש ממליצה לך להשתמש בהם בנתיים זה כדורי מציצה שממש מקלים תוך כמה רגעים!
    ותעדכני אותי מה איתך..

• אחרי שהייתי בקופת חולים שלי היום בבוקר. הרופא שלי לא היה אז נתנו לי רופאה אחרת.

היא הסתכלה ואמרה ואו.... ואז שהודעתי לה כי אני בהריון.

היא שלחה אותי לקנות משטח גרון בבית מרחקת
    [/url
  • איזה אנטיביוטיקה היא נתנה לך?
    בתחילת ההריון של נועם הייתי עם כל דלקת אפשרית מגרון לריאות ולקחת כמה סוגים שונים של אנטיביוטיקה

• לא יודעת איזה....

אבל זאת אינטיוביקה ממש חזקה
    [/url
  • לפי דעתי תלכי שוב לרופא אל תקחי כדורים על דעת עצמך גם עם הוא נתן לך אז
    יכול להיות שעכשיו זה לא מתאים

תרגישי טוב מאמי
    שבת שלום !

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה