איך מעבירים את השבוע וחצי האלה עד הבדיקה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בדיקת אולט' שנייה ביום שני לא הקרוב הבא. ברוך השם הבדיקה הראשונה עברה בשלום והיה דופק אבל בגלל היסטוריה של הפלות הרופא נתן לי בדיקה נוספת לשק ולדופק ,מזל כי אחרת הייתי משתגעת ובודקת במיון.
    קשה לי לחכות מבדיקה לבדיקה , איך עושים זאת?.
    בנוסף, גיסתי בישרה שהיא בהריון ועשתה שקיפות עורפית היינו באותו מצב ואני ממש לא רוצה לספר עד הסקירה הראשונה. עכשיו חמותי וכולם ירחמו עליי וכאלה וממש לא בא לי וגם היה לי ריב עם גיסתי אז ממש לא בא לי להתקשר להגיד מזל טוב , הצרה היא שאנו נפגשות אחת לשבועיים אצל חמותי לארוחת ערב.
    ויש לי עוד גיסה אחות של בעלי שאני לא מתה עליה.
    הן עם האף למעלה וחושבות את עצמן ויש להן פה גדול. ואני אחרת מדברת בגובה העיניים עם כולם לא משנה מה , מאיפה ואיך.

חפרתי מצטערת...חחח
6 תגובות
עמוד 1
  • יהיה בסדר, אני בטוחה

• הבעיה שבעלי רואה את המשפחה שלו אחת לשבועיים אין מצב שיוותר.
  • מתאזרים בהמון, המון, ה-מון סבלנות ומחכים בקוצר רוח לבדיקות האלה.
    אין דרך אחרת, תתעסקי בענייני היומיום ופשוט תני לזמן לעבור
  • BJuled נתנה לך אחלה עצה, ממש הוציאה לי את המילים מהמקלדת

• בננות אולי לא הסברתי את עצמי לא נכון, להגיד להם בשום פנים ואופן עד סקירה מוקדמת בע"ה. הבאסה שאני צריכה כל אחת לשבועיים לפגוש אותם ועכשיו אחת מהן עושה חנוכת בית ואין מצב להבריז לא בימי שישי ולא באירועים קרובים.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה