היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נמאס לי מהבחילות והקאות והרגשה אפטית, אני כל כך אוהבת היריון וכל מה שקשור לזה, זה כל כך מרגש אותי, כל הבדיקות והעיניין סביב הריון.... אבל בגלל הרגשה חרא אני לא מצליחה עדיין להנות...די כבר עם הבחילות ואפטיות.....אני רוצה לחוות את ההריון בצד החיובי שלו, ולהנות ממנו...
אין לי סרגל אבל אני שבוע 12...כן כן ועדיין בחילות :(
8 תגובות
עמוד 1
זה ממש עוד מעט עובר מאמי! אני יכולה לנחם אותך שאני סבלתי גם מהקאות וירדתי בתחילת ההריון 5 קילו (לא נורא זה עולה אח"כ..בדוק חח) והייתי גם מתאשפזת המון מהתייבשויות.. הייתי לוקחת אפילו כדורים חזקים מאוד שזה יפסיק.. ובשבוע 14 הכל נעלם לו מעצמו כאילו לא היה!1 עוד קצת ואת תהני מההריון שלך מאוד
איזה חמודה! תודה על העידוד! גם אני ירדתי כמה קילוגרמים. כך היה גם בשני הריונות קודמות, אני מחכה בקוצר רוח לשבוע 14 :) תודה!!!
עוד קצת וזה יעלםםם...לי היה עד שבוע 18 ממש סבלתייי עוד טיפטיפה תהני מהריון המשך הריון קל תקין!!
ציטוט:פורסם במקור על-ידי shanile1
עוד קצת וזה יעלםםם...לי היה עד שבוע 18 ממש סבלתייי עוד טיפטיפה תהני מהריון המשך הריון קל תקין!!
אני לא מבינה איך אפשר להנות מהריון...תחזיקי מעמד
עוד קצת וזה יעבור ואז תתחילי ליהנות
בדיוק כך אני מרגישה, אומנם מבחינה אחרת תחושה לא טובה בגרון וכאבי בטן ותחושה כללית לא טובה. לא מצליחה כרגע ליהנות מההריון וזה גם מלווה בחששות לבדיקות הבאות. מזדהה איתך מאוד מאוד.
יקירתי לי זה עבר רק בשבוע 16. אני מקווה שיתחיל להשתפר לאט לאט מעכשיו