ממש על הפנים . - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ממש התפרצתי עליו , בא לי למות

אני יושבת כל הבוקר על האנטרנט כדי לברר על ה"פרימור" וכשאני משתפת אותו הוא אומר שלא יממן שום חברת ויטמינים וזה בזבוז כסף ורק אם אביא לו מישהו שזה עזר לו, שאביא לו לשיחה אחד על אחד ולא סתם המלצות מהאתר אז אולי ישתכנע.
    אז התפרצתי עליו, אמרתי מילים קשות , אמרתי לו שבעידן של היום גם כשהבעיה היא אצל הגבר אנחנו מוכנות לספוג זריקות וכימיקליים ואפילו מיני-ניתוחים (שאיבת הביציות) וכאבים. אבל אם הייתי עם התפיסה של פעם הייתי צריכה לומר לו חד משמעית שאם הוא לא ימצא איך לטפל בבעיה של עצמו ויטפל תוך כך וכך חודשים אז נסגור את הבסטה וכל אחד לדרכו! ( כמו שעשו פעם עם הנשים , שתמיד חשבו שהבעיה בהכרח אצל האשה והרב היה מתיר לגבר לגרש את אשתו אם לא הייתה מביאה לו ילדים אחרי שנתיים נשואים ולקחת אישה חדשה)
    אני בבכי כבר שעה - הוא יצא מהבית . נמאס לי מהכל!!!!

אוווווףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!
10 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת מה זה פרימור אבל לפי מה שכתבת אני מניחה שזה תרופה כלשהי לשיפור איכות הזרע..
    אני יכולה הגיד לך שת'כלס שום תרופה לא משפרת את הזרע וגם לא היקרות ביותר .. אם זה היה ככה לא היו שולחים אותנו ישר לטיפולים , אלא מנסים קודם להיכנס להריון בדרך טבעית בשילוב התרופה הזו..
    את צריכה לזכור שהוא לא אשם במצב שלו , והוא לא "מכונה להבאת ילדים"
    לגבר מספיק קשה לקבל את העובדה שהוא לא הכי גבר בעולם (בגלל הבעייה שלו) אז אל תקטיני אותו , להיפך!! תתמכי בו, כי גם אם הוא לא אומר קשה לו מאוד..
    ותזכרי דבר אחד הכי חשוב.. את תיהי אמא!!! אז אל תהרסי את חיי הזוגיות שלך בדרך לזה..

בהצלחה!!
  • תודה זוהר
  • אני עם זוהר לגמרי,
    אין משהו שהוכח שעוזר לצערינו,
    נכון שיש המלצות על שקדי אגוזים ויטמין E אבל בפועל השיפור הוא לא משעותי,
    נסי לעודד אותו ולא להפיל אותו לריצפה...גם ככה הוא כבר שם, גם אם לא אמר כלום,
    זו פגיעה קשה בגבריות בשבילם!!! קשה מאוד!!!
    תגידי לו שאם הוא לא רוצה לקחת את זה, הוא לא חייב,
    ואת רק רצית לעזור...תני לו נשיקה ותגידי לו שתעשו מה שתצטרכו,
    הבעיה אומנם שלו, אבל זו בעיה של שניכם
    (האינטרס משותף שניכם רוצים ילד אחד מהשני) ....
    מקווה שתשיגו הריון כמה שיותר מהר זה בהחלט תקופה לא קלה,
    אך היא תחלוף....
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• אכן לא הוכח אבל יש המון כתבות שמיץ רימונים ושקדים לא קלויים עוזרים. וזה טבעי אז אולי הוא יסכים...

אני אישית מבינה את התסכול והחשיבה שלך, כאילו הזרע שלך לא טוב, אני מוכנה לעבור טיפולי הפריה ואתה אפילו לשתות ויטמינים לא מוכן??? גם אני הייתי מתעצבנת אבל וזה אבל גדול חשוב שתחשבו עם הראש ולא עם הלב - אני בטוחה שהוא מתוסכל מעצמו ואולי בדרך זו שהוא תוקף הוא מראה כאילו לא אכפת לו אבל אכפת לו מאד!!!!! תיהיה בטוחה.

אל תגידי דברים קשים כמו שאמת כי חס וחלילה אם הייתה לך בעיה לא היה כיף לשמוע שהוא אומר שהוא יחליף אותך, את צריכה לחשוב שברוך השם עם הרפואה של היום כולם נכנסים להריון וזה יבוא !!!! זה הזמן לחזק את הקשר ומי יכול לעשות את יותר טוב ממך ... אז יאללה לכי תני לו נשיקה ותשלימו

אם חשוב לך שישתה ויטמינים תראי לו כתבות ומאמרים שמראים על שיפור או שתבקשי מהרופא שלכם שיתן לו לשתות... אבל תאמיני לי שבדרך הטובה ובלי כעסים הכל יסתדר בע׳ה....

בהצלחה רבה ובע״ה בטיפול הבא זה יהיה המנצח!!!!

• כ"כ מבינה את העניין הזה והטיפולים דורשים מאיתנו כ"כ הרבה שיתוף פעולה וההורמונים לא מוסיפים לכך בכלל..

תהיי חזקה וכדי מאוד לשבת ביחד ולשקול איך ממשיכים מכאן.

לגברים הרבה יותר קשה להתמודד עם זה, תחשבי איזה פגיעה באגו הם עוברים כשהבעיה היא אצלהם.
    כדי מאוד שברגע שהוא יחזור הבייתה ותשלימו תחשבו ביחד איך אתם מתכוונים לעבור את התהליך כי זה מאוד חשוב.

כמו שהבנות כבר ענו לך אין תרופה שמוכיחה כי היא משפרת משמעותית אז הזרע אז חבל שתתעצבנו ותריבו על דברים חסרי משמעות. תני לו את הזמן שלו ואולי באופן מפתיע גם תופתעי כהוא יחליט לנסות את התרופה...אל תלחצי עליו...
    אני בטחה שהדברים יסתדרו בסופו על הצד הטוב ביותר לשניכם...

בהצלחה !!!
  • תודה בנות!! חיזקתן אותי, אפשר לומר שאפילו הרמתן אותי ונתתן לי "פוינט א-ביו" חדשה ונכונה.
    זה ממש לא בסדר , גם כשההורמונים משתוללים ואת יודעת שדקה אחרי זה את תצטערי מאוד

ברגעים יותר מחוזקים, אפילו לפני הטיפולים, אמרתי לו שלא משנה מה יהיה רק איתו אני רוצה להזדקן! זה הזמן להזכיר לו אה?!!! למרות שיש רגעים שבהם אני מרגישה שאני זאת שצריכה את החיזוקים והם לא ממש שם

שוב תודה - חיבוק גדול
  • מאמי גבר זה לא כמו אישה .. מתי שאת מרגישה שאת צריכה חיזוקים אנחנו פה לתת לך אותם.. לא כל הגברים מסוגלים לעודד ולהרים את האישה כשהיא נופלת קצת..
    אנחנו פה בשבילך.. ואני שמחה על ההחלטות שלך .. נשיקות..
  • כיף לשמוע שהגעת למסקנות הנכונות, כמו שזוהר אמרה גברים הם לא נשים!!!! בהצלחה מאמי...
  • חיבוקים יא-מחזקות שלי. היום עבר בהרגשה נעימה+ חיבוקים מהבעל. שיפתח\שייחל שבוע מקסים+שקט+נעים!!!!!!!!!!

בהצלחה מחזיקה לכל מי שצריכה!
  • אני יודעת שאני מצטרפת מאוחר לדיון, אבל בכל זאת רציתי להביע את נקודת המבט שלי... אני לפעמים מרגישה שכל העולם מנסה לעשות כסף על חשבון המצוקה שלי, וככה מתוך רצון טוב ואמונה אנחנו קונות מוצרים, משלמות לכל מיני רבנים ומגידי עתידיות קוראות קפה למיניהן ורוקחי קסמים ..... אולי הבעל שלך גם מרגיש קצת ככה, שנמאס לו להיות פראייר של כל העולם, שעושה כסף על חשבון המצוקה שלו, ולכן הוא ביקש הוכחות ... מה שמראש קשה להביא.

נכון שאני מבינה אותך גם, הרי אנחנו עוברות את כל הסיוט הזה ואז חושבות, כולה לקחת ויטמין!! מה הבעיה??? אבל אני לא חושבת שזה קשור לזה, אלאר למה שכתבתי מעל, שהוא לא רוצה להרגיש יותר פראייר של כל המבטיחנים למיניהם...

בכל אופן וללא קשר לכלום, אנחנו צריכות ללמוד ולהתמיד, לנשוך את הלשון הרבה יותר ממה שאנחנו רגילות, על מנת לא להגיע לסיטואציות של פיצוצים. בהצלחה.

הבעיה היא "כאן ועכשיו", היא לא לנצח!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה