מסקנות מבית החולים.... לא הכי ורוד אולי - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בננות, בגלל שאני פה כבר יומיים, שומעת ורואה דברים כי החדר שלי קרוב לקבלה, הבנתי כמה דברים חשובים... בא לי לחלוק איתכן, למרות שאולי זה לא יהיה הכי נעים.
אני נמצאת במחלקה של הריון בסיכון, לפה מעלים גם נשים לפני הלידה שצריכות ללדת אבל הגוף שלהן חושב אחרת או שזה לא הולך הכי טוב ועוד מיליון סיבות אחרות, וגם יש פה כאלה שיש להם סיבוכים למיניהן.
הבנתי פתאום דבר חשוב מאוד - כשאנחנו מגלות שאנחנו בהריון עוד לא אומר כ-ל-ו-ם..... אבל מה זה לא אומר כלום!!!! כי יש מלא בדיקות, ואם פתאום מתגלה משהו אז צריך להתמודד עם זה.... וגם אם הכל עבר חלק - לכי תדעי איך יהיה לך בלידה, איך זה יסתיים וכאלה... ביומיים האלה המון נשים ירדו מפה ללידה, והמון הועלו לפה לפני או עם כל מיני סיבוכים, והיו פה גם הפלות, ומישהי התחילה ללדת פה ממש, עוד לפני שירדה לחדר לידה... ואני שומעת כמה כואב להן וקשה להן עם כל מיני דרכים של זירוזי לידה, וזה נמשך שעות, ואני גם לא יודעת איך הכל מסתיים למטה, בחדרי לידה. הנה קחו אותי - מי חשב שאסתבך? הריון ראשון, ללא שום דבר שיצביע לזה שיהיו בעיות, אבל עובדה - אני פה בבירור ולא יודעת במה הוא יסתיים... ואני עוד נמצאת פה במצב הכי טוב - בבירור ולא עם משהו מוגדר, כך שאני הכי בריאה פה בינתיים...
אני עדיין חושבת על הבחורה שהייתה איתי ביום הראשון פה, כמה שהיא סבלה... מקווה שהלך לה טוב, הבטיחה לבוא לבקר.
2 תגובות
עמוד 1
חמודה לפעמים לא טוב לדעת יותר מידי...
כל עוד את מצליחה לעשות את ההפרדה בין מה שאת יודעת מסביב לבין ההריון שלך, זה בסדר. רק אל תתני לזה להשפיע עלייך ברמות שתחשבי רק על סיטואציות פחות סימפטיות וכואבות. בסופו של דבר הריון זו תעלומה ומתנה, לטוב ולרע, זו המתנה הכי גדולה שקיבלנו מהטבע ומצד שני זה גם הדבר הכי כואב ומפחיד. צריך לדעת לחיות עם שני הקצוות האלה בסימביוזה ואז הכל בסדר