היי בנות-עזרה, איחור בווסת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב.

בחודש 10.2012 הפסקתי ליטול גלולות

מינואר בערך אנו מנסים להכנס להריון,המחזור הראשון לאחר הפסקת הגלולות הגיע לי בזמן בדיוק אחרי חודש.
    לא מצליחה לזהות ביוץ, יש לי בלבול בראש.מקלוני הביוץ לא זיהו ביוץ
    מצב תאריכים:

12.10.11 מחזור אחרון לאחר סיום חבילת הגלולות
    13.11.11 -ווסת
    15.12.11 ווסת
    16.01.12 ווסת
    27.02.12- פה כבר הווסת מתחיל לא להיות לי סדירה בכלל- איחור של 11 יום
    30.03.12-איחור של 3 יום

את המחזור הבא הייתי אמורה לקבל בערך ב30.04.12
    עד היום 17.05.12 לא הגיע המחזור.
    בדיקת הריון ביתית שלישית.

עזרה בבקשה.
    תודה
9 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת איך בדיוק זה הולך עם הגלולות..נראה שיש לך מחזור לא סדיר
    אני בטוחה שיש כאן בנות שיותר יבינו ממני..אבל אני כמעט בטוחה שכל אחת תגיד לך כדי לעשות בדיקת בטא לכי תעשי ביום ראשון בטא תראי מה יוצא לך בעזרת ה' בשורות טובות...גם אני עושה בבדיקה ביום ראשון אבל ביתית אני גם באיחור של שבוע
  • והמחזור שלך סדיר?
  • היי,
    ברור שבדיקת דם...אולי הערכה שקנית לבדיקת היריון לא אמינה. עדיף שביום ראשון תגשי למרפאה לבדיקת דם (בטא).
    אצלנו במרפאה אין צורך לקבוע תור מראש לבדיקת דם (בטא), אולי גם אצלכם, פשוט תיגשי יעשו לך במקום תוצאה תהיה כבר בצהריים, לא צריך לצום.

בהצלחה

• היי,

לגבי המחזור שלך הוא יחסית סביר נגיד כל 30-32 יום פלוס מינוס זה תקין
    מלבד חודש אחד שבו היה איחור של 11 יום ...

לגבי החודש הזה יש כבר איחור ממש רציני..
    הבדיקות הריון הביתיות לא אמינות וזה הוכח כבר כמה פעמים!

דעתי האישית היא שתגשי לעשות בדיקת דם ..

שיהיה בהצלחה ובשורות טובות

תעדכני

מחכה בציפייה ובסבלנות .. :-)
  • בנות לא מזמן דיברתי עם רופאה ואם אמרתי לה שהחודש מחזור יגיע לאחר 4 ימים איחור (ביום ה34 ) אז היא אמרה שזה בסדר גמור וזה סדיר בהחלט.לגבי איחור שלך הילה זה באמת רציני אז תעשי בדיקת דם הכי בטוח.מאחלת לך המון הצלחה ומחזיקה לך אצבעות
  • היי לילוש מורן ומרגו

תודה חמודות.
    הייתי אצל רופא ביום רביעי..והוא כל כך ..לא נתן לי תשובות לכלום ,רציתי שיעשה לי בוא נגיד סדר בראש מתי בערך הביוץ שלי..כי אין לי שמץ של מושג מתי הוא!
    אמרתי לו שבדקתי בערכות ביוץ ולא זיהתי.וכמו שמורן אמרה גם אני חושבת שזה לא ממש אמין..ולגבי חום השחר,הוא אמר לי שצריך מד חום מיוחד ושלא מודדים מתחת ללשון אלא דרך למטה.הייתי בשוק .

בקיצר,אני לא מרגישה איזה תחושה מוזרה של הריון-אבל הלוואי וזה כן :)
    אני אתקשר מחר לרופאת משפחה שלי ואבקש שתכין לי בדיקת דם להריון ויום שני בבוקר אני ילך לעשות נראה לי.

שבוע טוב :)
  • הילה היקרה בשורות טובות
  • הילה מחזיקה לך

שיהיה בשורות טובות אמן !!!!

מחכה בציפייה ובסבלנות .. :-)
  • בהצלחה!!!!!!!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה