מחירי כניסה לבריכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אני זוכרת ששנה שעברה עלתה לנו הכניסה לבריכה שאנחנו אוהבים בערך 50 ש"ח לאדם ורום אופיר היתה מתחת לגיל 3 אז עליה לא שילמנו.

מחר אנחנו חוגגים יום הולדת לגיסתי והם הזמינו (לא על חשבונם) לבריכה פה בפתח תקווה.

כניסה חד פעמית עולה 65 ש"ח!! וכרטיסיה של 11 כניסות עולה 600 ש"ח. מכיוון ואנחנו 10-11 איש נעשה כרטיסיה ליום אחד

איזה מחירים מטורפים!!

עוד כמה שנים נשלם 400 ש"ח כניסה חד פעמית למשפחה של 4 נפשות
11 תגובות
עמוד 1
  • מחירים ממש מטורפים
  • בלי קשר לאירוע מחר - אבל בגלל זה שווה ללכת לים - כשהיינו (אמנם שנה שעברה) שילמנו חניה (כ20 שקלים) + 2 כסאות נוח (עוד 20 שקלים) ויצא לנו 40 שקל לכל המשפחה ויחסית בנוחות (בגלל ששלמנו חניה וכסאות נוח).

סתם נקודה למחשבה... (תקווה לעתיד)

יעל, אמא של 2 אפרוחים

• ממש חוצפה , גזל
  • איפה את גרה ?? האמת שאני מעדיפה ים על הבריכה .. במיוחד מסיבות הגיניות ..

http://www.f2h.co.il/1848034048453

• אני גרה בפ"ת ואלה המחירים כאן לכניסה חד פעמית
  • אם את מתכוונת ללכת הרבה אז באמת יוצא משתלם לעשות מנוי ...
    אצלנו אני עושה מנוי כל שנה בבריכת קיבוץ אלונים ויוצא לי 1300 ש"ח מנוי משפחתי
    אנחנו חמישה 4 שמשלמים 50 ש"ח לאחד אז כל כניסה ללא מנוי זה 200 ש"ח לפחות
    וזה יוצא משתלם כי אנחנו הולכים לפחות 3-4 פעמים בשבוע כי יש פעמיים בשבוע שחייה לילית ובשישי שבת ...

• 1300 ש"ח זה ממש ממש זול!!! לכמה חודשים המנוי?

במרכז המחירים הרבה יותר גבוהים
  • המנוי הוא משבועות עד סוכות ...מסוף מאי עד אוקטובר...

• שרוני המנוי ממש שווה....
    פה אין מחירים כאלו...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה