צריכה עידוד- מישהי ילדה טיבעי במהלך שבוע 41? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כבר ממש נמאס לי, ההריון הזה לא נגמר ומחר כבר 41+2 ואם לא ייתקדם כלום עד יום חמישי יעשו לי זירוז ואני ממש לא רוצה. אני כל הזמן מודאגת ובוכה הרבה והיום אמרה לי הרופאה שגם אם תהיה לי לידה רגילה אז סיכוי גדול שתתפתח לקיסרי בגלל גודל העוברית ואני פיזית קטנה כנראה שלא אצליח ללדת אותה טיבעי. למישהי היה מקרה דומה ויכולה לעודד אותי? משהו שהתפתח במהלך 41? טעות בהערכת משקל? ilypie.com]
17 תגובות
עמוד 1
אני ילדתי טבעי בסוף שבוע 41 יום לפני שהייתי אמורה לקבל זירוז!!! והייתה לי לידה חלומית, טבעית, קצרה ונטולת כאב!! אל תלחצי! יכולה להמליץ לך על הליכות והרבה... וגם אם בסוף תזדקקי לזירוז זה לא אומר כלום- גישה חיובית יוצרת מציאות חיובית
שיהיה בהצלחה ושבוע נטול דאגות
אני יכולה לעודד במה שאני יודעת בוודאות.. יש המווון פעמים טעויות בהערכת משקל.. תהיי אופטימית! מחזיקה לך אצבעות
אני ילדתי עם זירוז שבןע 41+4 לידה רגילה. מה הערכת משקל ? יהיה בסדר אל דאגה. לידה קלההההה
אני יודעת שיש טעויות בהערכות משקל שמעתי על זה, רק שאצלי בהריונות הקודמים הרופאים פיקששו רק ב100-200 גר'. אני רגילה ללדת משקלים קטנים ופתאום 3.600 הערכת משקל בגלל זה הרופאה אמרה שאני כנראה לא אצליח ללדת רגיל אבל זה לא תלוי באגן צר או רחב? אני יכולה להיות קטנה פיזית אבל עם אגן רחב ואפשרות ללדת רגיל משקלים גדולים לא?
שני- למה עשו לך זירוז ב-41+4 ולא חיכו ל-42?
אסתריקה- כמה היא נולדה לך שהייתה בסוף שבוע 41?
ilypie.com]
אחותי ילדה טיבעי,שבוע 41, עם משקל 3,800, בלניאדו (בי"ח פרטי). קנתה שירות של מיילדת-טיבעית וזה מה שהציל אותה מזירוז!
גם אני קניתי שירות שכזה באסף-הרופא,לי עשו זירוז,אך זה הציל אותי מואקום ומקיסרי בוודאות.
שלי נולד 3.700 זירוז כי חשבו שכמות המי שפיר יורדת
אני ילדתי ב41+1 אחרי שאושפזתי לצורך זירוז ביקשתי מהם לחכות עם הבלון לבוקר כי רעדתי מפחד ובלילה התחילו לי לבד צירים בלי זורוזים ועניינים כנראה שהבדיקת רופא עשתה משהו וגם אני פיצית קטנה ורזה והלידה הייתה זורמת בהצלחה
במקרה שלי אמרו לי כל ההיריון שהיא קטנה מידי ובשבוע 41 אמרו לי שאין מצב שתתפתח לידה טבעית (למרות שהייתה לי פתיחה של 2 ומחיקה של 80) כי העובר לא בשל...
הערכת משקל הייתה 2.500 היא נולדה 3.020 בשלה בריאה ומוכנה. אחרי שהתפתחו לי צירים
הערכת המשקל אף פעם לא מדוייקת ולי אגב יש חברה שילדה תינוק בלידה טבעית במשקל של 3.900
הבת שלי נולדה בשבוע 38 במשקל 3.800. כל ההריון הערכות המשקל היו גדולות, וזאת הסיבה שביקשתי סטריפינג בשבוע 38. גם בחדר לידה אחרי שלא הייתה התקדמות במשך 5 שעות ביקשתי זירוז ע'י פיטוצין. אני אישית לא חושבת שיש משהו רע בזירוז. יש לע חברה פצםונת בגובה ובמימדים והיא ילדה תינוקת במשקל 4.200 בלידה טבעית. אז באמת שאל תפחדי... ושיהיה לך בהצלחה ובידיים מלאות
רציתי להגיד לך ...תראי את השמות של הבנות שלי בחתימה
תודה בנות על התגובות ilypie.com]
אני ילדתי בשבוע 40+2 כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר
אני ילדתי ב40 לידה טבעית ואני ממש נמוכה ורזה. יש המון טעויות בהערכת משקל. זה נשמע מעצבן, אבל נסי להרגע כמה שאפשר ולהעסיק את עצמך בדברים אחרים. לחץ משחרר הורמונים שמדכאים את התהליך של תחילת הצירים. תחשבי שבטבע, חיה שרוצה ללדת תריכה לעשות זאת במקום בטוח, והיא צריכה להיות רגועה. אחרת, יש סכנה לה ולוולד- ואם יש לחץ, לידה לא תתפתח.
מזל טוב לימי ההולדת של הבוגרים שלך :-) או שזה טעות....
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
מנסה להיות רגועה... עד כמה שאפשר... ננסה שמן קיק הבנתי שזה גורם לשילשולים ואז צירים וננסה פעילות לילית אינטנסיבית ilypie.com]