חייבת להוציא את זה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כולי בסערת רגשות, איזה מזל שיש את הפורום כדי לשתף ולשחרר קיטור קצת...
    אפשר, נכון?

אוף כבר כמה ימים שאני לא מוצאת את עצמי... מסתובבת עייפה כמו זומבי, כבדה, חסר לי אוויר, כואב פה ושם.. יש ימים שאני מתחילה עם הסרטי לחץ שלי שאני לא מרגישה אותה טוב, כבר תקופה אחרונה (סליחה בנות...) שהתחלתי לסבול מעצירות (מה הקשר???) והפסקתי לישון כבר תקופה דיי ארוכה, כל לילה קמה ומסתובבת כמה שעות ועד שנרדמת צריך לקום ללינוי לגן וזה...
    תקופה לא קלה...
    מה גם נתקפתי לאחרונה בפחדים וחששות והתרגשות והכל ביחד, יש לי סלט רגשות מטורףףףף...
    עד הניתוח נשאר שבוע ויום!!! כן כן 8 ימים, אמאלההההההההההההההההה
    מצד אחד כבר רוצה שיגיע מצד שני מלחיץ הניתוח, התמודדות של לינוי מול כל העניין (שהות שלי בבית חולים, תינוקת חדשה ובכלל כל המצב)...

אז בנות סליחה על החפירה, פשוט מרגישה כזה בעעעע לאחרונה הייתי חייבת לשתף...

5 תגובות
עמוד 1
  • מתוקה, זה הכי טבעי שיש, גם אם לא נכי נעים....
    נשאר עוד ממש קצת.... נסי להעסיק את עצמך במשהו, תעשי סדר בראש, תתכונני נפשית, תפנקי את עצמך במשהו לפחות...
    שולחת

• מאמוש את חייבת להירגע ולהרגיע את עצמך!
    טבעי שתהייה בלחץ בגלל השינוי שעומד לבוא (גם אני בלחץ וחששות מזה) וגם בגלל הניתוח אבל אל תתני לזה להשתלט עלייך!

אם זה עוזר לך - אני גם מרגישה כבדה, בקושי הולכת, ויש לפניי עוד דרך ארוכה (כנראה) עד הלידה... ולעומתך סובלת משילשולים (וזה לא כיף בדיוק כמו לסבול מעצירויות) חחח

תהני מהשבוע הזה פשוט אולי תקחי לעצמך כמה ימי חופש ותנוחי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה