גם אני מצאתי את הספורט שלי..! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שכיבות שמיכה!! אני כל היום שוכבת ומתכסה בשמיכה ואין לי כח להזיז ת׳תחת..
    אוףףףףף כל כך נהנתי בהריון שאכלתי מה שבא לי ועדיין רזיתי המון, אחרי הלידה קיבלתי מתנה ענקית- ירדתי 20 קג בלי להתאמץ! וזה כשכל ההריון עליתי רק 6!!! קילו. כאילו קיבלתי פור של 14 קילו והייתי צריכה להמשיך משם, בשנתיים שלפני ההריון עליתי 17 קילו מהדיכאון ומכל הטיפולים שעברתי.
    במקום לקבל דרייב מכל המחמאות אחרי הלידה- החזרתי כמעט הכל, זה מטורף! אוף אני רוצה להוריד את הבטן המזעזעת שלי ואין לי כח לדיאטות וספורט. עדיין לא מצאתי עבודה חדשה

4 תגובות
עמוד 1
  • ספרי לי על זה..אני לא ירדתי בהריון אבל עליתי ממש מעט..7 קיל סך הכל..
    בהתחשב שהייתי בטטה עוד לפני ההרין זה שימח אתי כי הייתי בטוחה שאעלה 20 קילו לפחות.
    ואז אחרי ההריון במקום להמשיך (כמתוכנן) בדיאטת סוכרת שהייתה משביעה למדי נכנעתי לחנוכה ואכלתי סופגניות ואז פיצה ואז סתם אוכל של אמא בכמויות..והעלתי אחרי הירידה של הלידה-תינוקת +שיליה- עוד 11 קיל למשקלי. ס"כ בשיא שלי הייתי ב 19 קיל יותר מאשר שהייתי לפני ההריון..שכמו שאמרתי גם הייתי בטטה.. ורק עכשיו שנה אחרי הלידה אני מתחילה קצת לחזור לעצמי.. עדין יש לי כמה ק"ג של לפני ההריון + העודפים שהיו לפני..בתכנון לרדת משהו כמו 20-25 קילו נוספים.
    אז את לא לבד.. בעזרת השם נמצא את הכוחות.
    ובאמת התחלתי לרדת כשיצאתי לעבוד.. כי כבר לא אכלתי כל היום משעמום.אני עדין אוכלת רק בערב אבל בגלל שזה פעם אחת- זה מספיק.
    מאחלת לך ולי בהצלחה.

דברו איתי בפייסבוק

• אלוש אמן! אני מקווה באמת למצוא עבודה בקרוב אחרת אחזור לעבודה הנוכחית והיא בלשון המעטה

• אני עובדת בבזק..שזה בעצם אתו דבר כמו פלאפון.. אז אני מבינה לליבך :)
    מה אגיד לך עינבי.. הילדה פרחת:) מתה על הכפרה שלי.
    אבל לא קל לחזור לעצמך לא היה לי קל לשלוט בעצמי לפני ההריון והלידה.. ועכשיו זה לא נעשה קל יותר:)

דברו איתי בפייסבוק

• איזה כיף לשמוע מאמי, חמסה על הבובינה, וכיף לשמוע שירדת קצת במשקל למרות הכל.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה