יצאנו למלחמה!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • די מספיק

16 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחה

• ממי, כל הכבוד! ואם כבר העלית את הנושא... לנופרי יש 2 עקיצות על הפנים שגם כן התנפחו (היתושה הארורה הפכה לכתם על זה). מה את עושה כדי להקל ולזרז את ההחלמה? שמתי לה פניסטיל ג'ל וזה לא עזר בכלל

• לולי הבת שלך ממש צדקה... וממש תיאורית :-)

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

• סיונו'ש מצאתי משהו מדליק ויעיל למניעת עקיצות .....
    מוכרים היום מדבקות כאלה של סמיילי שדוחות יתושים ,מדביקים אותן או על הבגד או ליד או על המיטה הן יעילות לכמה ימים ולהפתעתי ממש עוזרות ...

• שרוני רק תגידי איפה קונים ואני בדרך

ליהוש ממי אנחנו היינו אצל רופאת עור והיא אמרה שלהב רגישה לעקיצות היתושים ונתנה לנו טבע קוטן למרוח

• אני קניתי בביג שופ ...

• המדבקות האלו נשמעות שוס אמיתי! גם אני רוצה.

תודה סיוני, אני אקח אותה מחר בערב לרופאה הילדים שתבדוק אותה... זה ממש התנפח ואפילו עשה ראש לבן כמו של חצ'קון. והיתושה הארורה הזו עקצה אותה גם ברגל וחצי רגל התנפחה לה מזה

• הבת שלי הגדולה הייתה אלרגית לעקיצות יתושים וזה נשמע ממש כמו שתיארת ,
    לא עושים עם זה כלום מלבד למרוח משחת פניסטיל ...

• רק בגלל היתושים אני שונאת את הקיץ

• שרוני זה ממש ממש לא נכון
    ליהי מתארת מצב דלקתי, אם אני מבינה נכון, ובמצב כזה שמים נוגד דלקת - טבע קוטן משחה נהדרת למצבים כאלה

• סורי על ההתערבות אבל אל תוש לא מומלץ לשימוש בילדים במיוחד לא שימוש קבוע .

• יש אלתוש שריכוז החומר בו נמוך מאוד והוא ניתן לשימוש מתינוקות ומומלץ אפילו על ידי רופאי ילדים ורוקחים
    תאמיני לי בתור אחת שרוב המוצרים לילדות שלה זה טבעי אורגני בלבד - אין מצב שהייתי מסתכנת

• אז אם כך תתני פרטים
  • זה המכשיר הקטן שקונים בשילב? אם כן אני בהחלט רוצה לנסות.
    בקיצור אין מה לתת פרטים לכי לסופר פארם ותבקשי את האל תוש לתינוקות וילדים (הוא בצבע אפרסק לעומת הרגיל שבצבע כחול כזכור לי)

• מסכנוווווות!!! כנה שאני אוהבת קיץ, יתושים זה הדבר הכי שנוא
    עליי בעונה הזאת!!! לפני שבוע אכלו לבריאל את הרגליים בלילה אחד,
    ספרתי 14(!) עקיצות וכל עקיצה בגודל של הראש שלי!
    בקיצור, מאז אנחנו משתמשים במדבקות "פיניתוש" ובג'ל ארומטי טבעי לגמרי,
    על בסיס צמחים שנקרא "אתוש" ואין יותר זכר לעקיצות ב"ה!
    את שני התכשירים ניתן לקנות בסופר-פארם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה