פוחדת כלכך!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות ערב טוב ושבוע טוב לכולן,אז ככה השבוע היה לי אולטרסאונד של השליש הראשון ועשיתי אותו ב 5+6 הבעיה היא שרואים רק שק הריון וחלבון בלי עובר ,ולמרות שהרופא אמרה שאין סיבה שהיה בעיה ,ולחזור שוב שבוע הבא כי יכול להיות שמוקדם מידי,הקטע הוא שאני חוששת כלכך אני נורא מפחדת,ומחכה בקוצר רוח כדי להיות אחרי ולדעת שהכל בסדר בע״ה.,מקווה לישמוע בשורות טובות בע״ה
    שהיה לכולן המשך לילה טוב שבוע טוב ובשורות טובות לכולן אמןןן!!!! 

שרית
5 תגובות
עמוד 1
  • שרית...

• היי שרית

בהריון עדיין לא הייתי ולכן ידע אין לי כ״כ..

מה שכן אני יודעת שלפעמים הולכים מוקדם מידי לא רואים ושחוזרים שוב כעבור זמן רואים שהכול בסדר.. מקרים כאלו שמעתי הרבה ..

מה שכן אני מאחלת לך המון בהצלחה

מחזיקה לך מיליון

מחכה בציפייה ובסבלנות .. :-)
  • שרית מותק אני חושבת שאין לי סיבה לפחד וליהות בלחץ אולי פשוט בדקת מוקדם מידי ,אז תחזירי על הבדיקה בשבוע הבא ואני מאמינה בלב שלם שכבר יראו את עובר,באיזו שבוע את 5 או 6 ? אני יודעת שדרך כלל אולטרא סאונד ראשון עושים בשבוע 7+ .שיהיה בהצלחה וצאי מלחץ.
  • שרית יקירתי... זה תקין ביותר בשבוע כזה לראות רק שק וחלבון..
    כמעט לעולם אי אפשר לראות עדיין דופק ובטח ובטח שלא עובר בשבוע כזה..
    אין סיבה להיות בלחץ.. הלחץ מזיקקקק!! במיוחד שהכל תקין...

מאחלת לך 9 חודשים תקינים ומעממים
  • היי שרית

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה