מה לעשות? אני בדילמה...את עזרתכן בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע נפלללא לכולן,

חשבתי על זה השבת...
    סגרתי פעוטון לספטמבר. כשאחזור לעבודה יש מצב שיפטרו אותי אחרי שלושה חודשים (מי שלא מעודכנת, העלתי פה שרשור שהבנתי מהבוסית שכנראה היא הולכת לפטר אותי...סיימתי התמחות)
    ואז...אוכל לחתום אבטלה חצי שנה (בינתיים אחפש מקום אחר) ואוכל להיות עם בובי שלי בבית.
    מצד שני אצטרך להוציא אותו מהפעוטון, אחרי 3 חודשים. ומרגיש לי לא נעים כלפי בעלת הפעוטון...(בטח נשלם לה מראש), בכל זאת אני תופסת לה מקום...

אני לא יודעת איך זה הולך? אפשר להפסיק אותו באמצע? אני מבטלת את השייקים?
    לא חבל??? אם אני מקבלת אבטלה חצי שנה, עדיף שיהיה איתי בבית.
    משהי פוטרה לאחר שחזרה מחופשת לידה, והוציאה את הילד/ה מהפעוטון? או ששמעה על כך מחברה.

מה אני אמורה לעשות? (מבחינת הפעוטון)
9 תגובות
עמוד 1
  • הייתם מציעה לך לדבר עם הבוסית שלך בגלוי לגבי התכנונים שלה, ולהגיד לה שאם היא מעוניינת לפטר אותך אז שתיידע אותך וכו.. ותלכי לפי ההרגשה!! הילד שלך הכי חשוב פה !
    לגבי הפעוטון אם את משלמת בציקים את פורסת לכל השנה, ואם במזומן טז כל חודש בחודשו ( אני הולכת על שיטת המזומן, כי אף פעם אי אפשר לדעת מה יהיה) ואין לי מושג לגבי הציקים.
    בן כמה הגוזל שלך?

• בדיוק בשישי היה בן 3 חודשים...
    אני צריכה לעדכן סרגל

• תדברי גלוי עם המנהלת של הפעוטון, ותראי מה היא תוכל לעשות...
    אין לך אפשרות להשאיר את הבונבון עם אמא שלך\חמותך?
  • לא אין לי עם מי להשאיר אותו...

• אבל זה עוד לא בטוח שהיא מפטרת אותך. יכול להשתנות משהו. חוץ מזה אפילו וזה יקרה ואת תיהי באבטלה ואולי יהיה מזל ותמצאי עבודה בחודש הראשון שתחפשי אז מה תעשי? תתקשרי למנהלת המעון ותגידי שתחזיר שוב? הרי את לא בטוחה של היצי שנה אבטלה תיהי בבית ולא תמצאי עבודה. אז למה להוציא מהפעוטון כשלא ברור כלום?
  • את צריכה לקחת בחשבון שברגע שטת מודיעה בפעוטון שאת מוציאה אותו את עדין צריכה לשלם את החודש הנוכחי + חודש קדימה
  • לדעתי, את צריכה לדבר עם הבוסית ועם בעלת הפעוטון

את הבוסית לשאול מה תוכניותיה בקשר אלייך (להסביר לה את המצב)
    ואת בחלת הפעוטון ליידע שזה עלול לקרות...
    נכון שזה יהיה קצת לא נעים אבל איך אומרים "נעים מת".
    חשבי עלייך, על הילד ועל הכסף שלך

• את יכולה להתפטר בעצמך ולקבל את כל התנאים

פיצויים + אבטלה

אני אישית לא אוהבת להיות באוויר
  • יש משהו במה שהבנות ענו, לא עדיף כבר להתפטר- לקבל פיצויי פיטורין ולחתום אבטלה?
    עדיף על החוסר וודאות הזה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה