משהי עלתה על הנוסחא? (; - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע טוב בנות

17 תגובות
עמוד 1
  • היי לילוש,

אני מנסה כבר 8 חודשים להיקלט ממש בהתחלה בחודשים הראשונים התנהגתי פשוט כמו מטורפת הייתי סביב זה כוללל היום מה לא ניסיתי חום השחר, כמה סוגים של ערכות ביוץ, להרים אחרי 10 דקות רגלים למעלה, והייתי משתדלת לעשות יום יום ...
    אבל הייתי בלחץ נוראי וזה ממש המשפיע עלי ועל הסובבים אותי לרעה..

כמובן שהייתי אצל רופא נשים ועשיתי מספר בדיקות הוא ראה שהכול תקין
    בנוסף המחזור שלי ברוך השם יחסית מתוקתק .. תמיד הכנסתי לעצמי לראש שאנחנו שני אנשים צעירים בריאים ברוך השם!! והכול זה עיניין של זמן

ולכן החלטתי לעבוד על עצמי ולהישתחרר ולהירגע
    ונכון לימים אלו אני עושה יום כן יום לא 14 יום למחזור הולכת למקווה ואז מתחילה..
    ולדעתי הנוסחה היא להיות סבלנית רגועה ולשחרר!!!
    ולהיות עם הבעלול כמה שיותר

מאחלת לכולנו המון בהצלחה

מחכה בציפייה ובסבלנות .. :-)
  • אנחנו היינו מתחילים בנסיונות

• מורן,
    הגענו לאותה מסקנה של נוסחא

• רובנו עוד לא עלינו על הנוסחה.. כי אם היינו עולות לא היינו פה..
    אבל אני ובעלי מנסים מיום המקווה בערך יום כן יום לא.. לפעמים יום-יום ולפעמים אפילו כמה פעמים ביום חחח
    נקלטתי לפני חודשיים להריון.. לצערי נפל טבעי..
    מה שאומר שאני כן יכולה להיקלט... נקווה שפעם הבאה (שתהיה בקרוב) יחזיק ל-9 חודשים תקינים

שיהיה לכולם בהצלחההההה
  • ברוררררררר שאת יכולה להיקלט, איזה כייף

• לילוש - את באמת מעלה פה נקודה חשובה ייתכן שהביוץ נופל בשבעה ימים נקיים

אבל תאמת יש חודשים שאני ״נופלת״ כי אני לא ממש מספיקה ללכת למקווה ויוצא שאני עם הבעלול לפני נגיד ב יום ה10 למחזור או ביום ה12 למחזור
    כול הנושא של המקווה מאוד קשה לי ואני ממש אבל ממש משתדלת ..
    מחזיקה אצבעות לכל הבנות המדהימות שה׳ יזכה אותנו לקבל כמה שיותר מהר!!!

• אז ככה אני אענה לפי סדר שאלות שלך: את אמת התחליתי להשתמש בערכות ביוץ רק לפני חודש ,חודש שעבר זוהה ביוץ אך לא הצלחנו ,עשיתי כמו שאתן יודעות היסטרוסקופיה (היהו הדבקיות לאחר גרידה ששוחחרו ) כולי תקווה שזה יעזור לקליטה החודש , להתנהג כמו חתולה אני לא מתנהגת אבל יותר מקפידה פשוט, אכן מרימה רגליים (אפילו שמה כרית מתחת לתוסיק "כרית הריון" ככה בעלי קורא לה) לגבי יום כן יום לא לפעמים כן מקפידה על זה ולפעמים לא ,אפילו יום יום , מקחלת לאחר זה לא עושה עוד פעם שתבינו נכון אם זה היה בערב אז מתקלחת בבוקר עוד פעם תלוי כן לאחר סקס מאד מומלץ להשאר במצב מאוזן ואכן אני עושה ככה אם זה לא בערב אז לפחות 30 שעה שוכבת ולא קמה.אז לגבי נוסחה את אמת אני לא יודעת אולי פשוט ליהות יותר רגעות (מי שמדברת ) ,אופטימיות וכמובן לחשוב חיובי,אל תתנו חברות יקרות לעצבים ותיסכול וכל מיני אנשים רעים להשתלט לכן על מצב רוח.לנשום עמוק ,הבייביס מכחים לנו
  • עוד דבר רציתי להוסיף בהריון הקודם בכלל לא עקבתי עם ערכות הריון לאחר ביוץ (אני יודעת מתי הוא בא לפי הפרשות וכאבים ) ונקלטתי להריון .אז שיהיה לנו בהצלחהההההההההההההההההההההההההההההההה.
  • מרגו.. אהבתי את האופטמיות שלך
  • סליחה 30 דקות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
  • מרגו - תדעי לך שזה מצויין שאת יודעת לזהות את הביוץ שלך
    אני לא יודעת לזהות את הביוץ שלי ז״א כאבים בצד הפרשות וכאלו ..
    או שאין לי או שאני פשוט לא שמה לב אליהם..

הלוואי שיכולתי לזהות זה היה מקל עליי מאוד ..

• מורן, אני רוצה להבין משהו, הערכות ביוץ לא הראו לך את ימי הביוץ?

margo - חחח אהבתי "כרית היריון" פשוטו כמשמעו

• השתמשתי עם הערכות ביוץ 4 פעמים לסירוגין בחודשים שונים השתמשתי בשני ערכות שונות של
    חברות שונות, פעמיים זיהה ביוץ עבדנו ועבדנו ולא ניקלט..
    ופעמיים לא זיהה ביוץ ביכלל ..
  • מורן אולי תשמשמי "בביוצית 20" שזה מתאים גם כאשר מחזור לא סדיר ,זאת אריזת חסכון וזה מספיק להרבה זמן, תודה לילוש משתדלת ליהות אופטימית ולקוות לטוב.
  • לגבי נוסחה אני לא ממש יודעת אבל אני מצרפת כל מיני טיפים על כניסה להריון אולי זה יעזור...
    כניסה להריון
  • עוד דבר ששכחתי להוסיף שותה חומצה פולית (כל יום כדור אחד) לא לערבב עם דברי חלב.
  • אז ככה אני בעד יום כן יום לא ויום למה לא אבל לא בכח !!!!
    בזמן הנסיונות השתדלנו לפלפל את העניינים שיהיה כמה שיותר כייף אני אומרת סקס עושים באהבה או לא עושים בכלל
    לא הרמתי רגליים אבל כן שכבתי חצי שעה אחרי
    טובלת במקווה אז יותר קל לי לעשות בכייף
    לוודא שלא מפספסים ביוץ !!!!!
    אני לצורך העניין מבייצת ביום התשע עשרה

לעשות המון כייף לדאוג להיות בתנועה הליכות ריקוד שחייה מאוד מועיל
    לנצל את הזמן שלפני הריון ולידה לעשות כייף עם הבעל חברות כי אחר כך קצת יותר קשה
    להקפיד על ת**** נכונה
    וזהו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה