סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מתי חזראתם לעבודה אחרי חופשת לידה? אם לא אחרי אז כמה זמן הארכתם?

יש כאלה שחזרו או חוזרות מיד בתום החופשה ללא הארכה???
    כנראה שאני :( וזה מבאס אותי תחתתתתתתתתתתתתתתתתתתת...למרות שהיא תבוא איתי למעון (ותהיה חדר ממולי) אבל עדיין זה לא קל!!!

מי שזוכרת שהתלבטתי בנוגע ללינוי אם לקחת גם אותה אליי לגן, אז הוחלט שלא, החלטתי להשאיר אותה בגן שלה.. יהיה לי נורא קשה פיזית אבל לדעתי זאת החלטה "בריאה" ביותר גם עבורי וגם עבור לינוי!!!

10 תגובות
עמוד 1
  • אני חזרתי עם אוריקי כשהוא היה בן חודשיים וחצי (ככה זה סטודנטים) ועם אמילי כשהיא היתה בת 4 חודשים.
    לגבי לינוי - את עושה החלטה נכונה גם לך וגם בשבילה.
  • קדום כל - החלטה נכונה בעיני

• אני חזרתי לעבודה שבוע לפני סיום חופשת לידה כי כורעים תחת העומס
    אבל רק לשבוע
  • בשני ההיריונות יצאתי לחופשת לידה בתחילת החודש התשיעי ..

אחרי הלידה של אריאל חזרתי כשהיא הייתה בת 3 חודשים - כלומר הייתי 4 חודשים בבית
    וכעת מתכננת אותו דבר - לחזור באמצע ספטמבר בע"ה אחרי שאריאל תיכנס לגן (חמתי תשמור על הקטנה)
  • אני בדיוק עכשיו מתלבטת מתי לחזור, החופשית לידה שלי מסתיימת עוד שבועיים ואני ממש לא רואה את עצמי עוזבת את הקטנטונת, אני רוצה מאוד להאריך אבל אנחנו צריכים את הכסף ואני גם מפחדת שכשאני אחזור יפטרו אותי כי היה לי בעיות בעבודה( יצאתי לשמירת הריון והם כעסו בגלל זה) אז גם אני ממש ממש לא יודעת מה לעשות.
    מי שיודעת אם מפטרים אותי כמה זמן אני יכולה לחתום בלשכה?

• אני בדיוק עכשיו מתלבטת מתי לחזור, החופשית לידה שלי מסתיימת עוד שבועיים ואני ממש לא רואה את עצמי עוזבת את הקטנטונת, אני רוצה מאוד להאריך אבל אנחנו צריכים את הכסף ואני גם מפחדת שכשאני אחזור יפטרו אותי כי היה לי בעיות בעבודה( יצאתי לשמירת הריון והם כעסו בגלל זה) אז גם אני ממש ממש לא יודעת מה לעשות.
    מי שיודעת אם מפטרים אותי כמה זמן אני יכולה לחתום בלשכה?

• אני חזרתי עוד לפני להדרכה וחפיפה
    וכשנגמרו 3 החודשים בול - כבר הייתי עם כרטיס עובד

• שלי - מותר להם לפטר אותך רק חודשיים אחרי החזרה שלך
    וכמה זמן את חומת זה תלוי בגיל שלך ובוותק - יש טבלאות של זה באתר של לשכת האבטלה
  • כל הכבוד על ההחלטה!
  • אני לא חזרתי לעבוד.
    אני רציתי לגדל את הבנות ו
    אני לא אהבתי את העבודה וחוץ מזה שלהוציא אותן עולה כמעט משכורת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה