היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יום שבת ב 5 בבוקר שמעתי רחשים משונים מהחדר של הילדים. אבל בגלל שזה נרגע תוך כמה דקות לא קמתי לבדוק מה קורה. ב 6 בבוקר האזעקה הופעלה אז הלכתי לבדוק מה היא רוצה.... כשאני מתקרבת למיטה אני קולטת את הטורנדו, שהשתיקה את האזעקה בשנייה שהיא ראתה אותי, כולה חיוכים מבסוטה עד השמיים, נטולת חיטול. את החיטול הגברת הורידה ומרחה את כל הקקי על כל המיטה כולל מגן הראש וכמובן על כולה. וחזרה לישון נטולת חיטול ומאווררת ומאושרת.
חחחחחחחחח
14 תגובות
עמוד 1
ווווואי כפרה עליה -
יו!!!
הרסת אותי!!!!
תותחית הילדה הזאת!!
חחחחחחח שובבונה
חחחחחחחחחחחחחח הרסת גם אותי איזו מתוקההההה!!!! צודקת הכי טוב ונוח בלי חיתולל
אמאאאאאאאאא לחטוף עצבים ולכעוס או לצחוק?? בטח זה מה ששאלת את עצמך ב 6 בבוקר
צחקתי כי היא היתה ממש מאושרת מזה שהיא הורידה את החיטול. חחחחח
את הילדה הרצתי דחוף לכיור לשטיפה יסודית, אח"כ הלבשתי אותה והנחתי לה לשחק על הרצפה לידי, והורדתי את הכל (ניערתי) ולכביסה. זה לא היה כל כך נורא כי הכל התייבש ואפשר היה לנער את רוב הקקי השאר עשיתי שטיפה ידנית לפני המכונה.
אני לא מאמינה לך
חחחחחחחחחחחח גדול! נראה לי גם אני הייתי מתעלפת שם!