העמסת סוכר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חייבים לצום?

וכמה זמן הבדיקה? כדאי לבקש חופש באותו יום? או שזה סתם?
    [/url
8 תגובות
עמוד 1
  • בבדיקה הרגילה אין צורך לצום.
    הבדיקה אורכת שעה - אסור לאכוך תווך כדי השעה הזו.
    לוקחים בדיקת דם לפני שתיית הסוכר (זה נשחב ה 0)
    ואחרי שעה
    לפי דעתי מיותר לבקש חופש.

טיפ - תביאי איתך לימון ותסחטי אותו לכוס עם הסוכר ככה זה יהיה כמו לימונדה מתוקה.
  • בטוח לא צריך לצום?

שכחתי לשאול וכבר קבעתי תור חחחחח...

תודה כפרונה
    [/url
  • וכאילו אם בבוקר ב8 יש לי את הבדיקה הזאת

ואני קמה ב7 בבוקר מותר לי לשתות נס קפה?

חחחחחח לפעמים אני נדהמת מהשאלות של עצמי
    [/url
  • את לא צריכה חהיות בצום
    מותר לשתות
    אני מתכוונת לעשות את הבדיקה ביום החופשי שלי..
  • כן בובה מותר לך. בהנחיות כתוב ארוחת בוקר רגילה.
    אז תוכלי ותשתי לפני כי במהלך השעה של המתנה לא שותים, ותבואי עם עיתון וסבלנות :) ולימון :)

• אין צורך לצום, ההפך עדיף לבוא על קיבה מלאה ככה שלא תהיה לך בחילה (ככה המליץ לי הרופא נשים שלי..)
    בנוסף כמו שליבי אמרה להביא לימון סחוט, ד"א אם את חברת מכבי הם שמים לך לימון סחוט וככה הבדיקה לא ממש נוראית..
    לגבי יום חופש זה אנדוידואלי ולמה? - אני אישית משהו כמו 3 שעות אחרי הבדיקה הייתי עם בחילה וסחרחורות אז היה לי טוב להיות בבית אבל את יכולה ללכת לבדיקה ואם את לא מרגישה טוב אז ללכת הביתה..
    והבדיקה אורכת קצת מעל שעה.. עם זמני המתנה כי מהרגע ששתית את המשקה את מחכה שעה...

• כל מה שאמרו למעלה- נכון

לא צמים
    מחכים שעה,
    מביאים לימון
    וסבלנות

שיהיה בהצלחה ומחזיקה
  • כבר אמרו למעלה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה