-
תעשי מה שאת חושבת לנכון.
אני עבדתי עד הלידה.
זה היה טוב לי כי הזמן עבר מהר ולא התייבשתי בבית בהמתנה ללידה.
ולישון? חחחחח. ממש... בסוף תשיעי... חחחחחחח
אם קשה לך ואת מרגישה שאת לא מסוגלת כמובן שתלכי לנוח בבית. אבל אם יש לך כוחות אז יאללה לעבודה.
-
מצטערת לומר לך שכל מי שחופר לך צודק בהחלט!
גם אני חשבתי שאוכל לסחוב עד הרגע האחרון בעבודה, וזה פשוט עשה אותי חולה.
הבצקות החמירו, השינה היא גם ככה טרופה אז לקום כל בוקר לעבודה ולנסוע ועוד לעבוד 9 שעות (גם אני עבדתי משמונה עד חמש) ... זה פשוט מזיק לך ולעובר!
הייתי מגיעה הביתה סחוטה תשושה וגמורה, והרי את לא יכולה להשאיר את הכלים בכיור או את הכביסה בסל... אז איכשהוא את מוצאת עצמך בשמונה בערב גמורה לגמרי, מה שלא בדיוק מוסיף לגב ולרחם שלך.
אז לקחתי חופשת לידה מוקדמת אחרי שגיליתי שלא נשארו לי ימי מחלה או חופש יותר מדי, ובכל זאת, זה שווה את זה, עם כל הדאגה הפיננסית ועם כל העובדה שזה יקצר לי אחר כך את השיבה לעבודה, זה שווה את זה.
את תגיעי ללידה באפיסת כוחות חס ושלום וזה פשוט יהפוך לך את זה להרבה יותר קשה ממה שאמור להיות.
אני בבית עכשיו ואני מבטיחה לך שיש מספיק מה לעשות, אני לומדת יותר ומספיקה לסיים עבודות שיש לי להגיש, אוכלת פחות ממה שאכלתי בעבודה ובכלל העובדה שאת יכולה לנוח בצהריים שווה הכל!
בשורה התחתונה אחרי כל החפירה- קחי חופשת לידה, שבועיים לפני זה פשוט שווה את זה וממש לא סוף העולם!
-
אם ממש אין לך כוח תקחי חופשת מחלה..את תצטרכי הרבה כוחות ללידה ולטיפול בבייבי :)
נשאר לך עוד קצת וזהו, שיעבור מהר ובקלות
-
זו בדיוק הסיבה שאני רוצה להמשיך לעבוד
אני מרגישה עייפה ותשושה אבל בכל זאת מעדיפה להרים את עצמי וללכת לעבודה, לזוז לראות אנשים...לא לרבוץ במיטה להתחרפן באפס מעשה .
אם כי אמא שלי בבית והיא תארח לי חברה ותלך איתי להסתובב ולטייל אבל בכל זאת רוב הזמן אני סתם ארבוץ לי בבית, בטח אקרא ספרים אראה טלויזיה וארגיש את כל הכאבים והמיחושים האפשריים חחחחח
-
אני איתך.....
הזמן פשוט עובר מהר יותר ואת לא מחפשת סימנים שאין.
אם בעלך או אמא שלך יכולים לעזור לך אחה"צ בענין סידור הבית אז תבקשי מהם!!!
ושוב פעם אני היתי בעבודה עד הלידה עצמה ועוד היה לי ילדון קטן בבית, בלי עזרה מאף אחד...
-
בעניין הבית אני בכלל בפינוק מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
-
אני אמנם עוד לא היית שם אבל הבנתי לאחרונה דבר חשוב - את תצטרכי הרבה כוחות.
יחד עם זה אפשר להבין שאת לא רוצה להיות תקועה בבית ולא לעשות כלום, אבל עדיין את זקוקה לכוחות..
אולי אפשר לעבוד פחות? ככה תוכלי לנוח יותר, אם זה אפשרי כמובן.
אם לא - שימי לעצמך גבול כלשהו שלא תעברי אותו אחרת תגיעי למצב שלא תוכלי אפילו ללחוץ בחדר לידה מרוב שאת תשושה...
בהצלחה לך בכל מקרה :)