אובדת עצות- אנא עזרתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות שלום רב,
    אני ובעלי מנסים כבר שנה להרות אך ללא הצלחה. לאחרונה הסתבר שיש לי שחלות פוליצסיטיות והופינתי על ידי רופאת הנשים שלי למומחה פריון. מומחה פריון הפנה אותי חזרה לרופאת הנשים ואמר שזו צריכה לתת מרשם לאיקקמולין. כעת רופאת הנשים טוענת שהיא לא נותנת מרשמים לאיקקמולין..... בקיצור בלאגן אחד גדול. אבל אני עוד לא הרמתי ידיים.
    יש למי שהיא המלצנה על רופא/ת נשים טובה באיזור פ"ת מקופ"ח מכבי.
    תודה מראש לכולכן!
    קרן
5 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג, בקשר לאיזור פ"ת

אבל שיהיה בהצלחה!!!!

• היי, אני לא יכולה להמליץ על רופא כי אני לא מאזורך, אך רציתי לשתף אותך שאני הייתי בדיוק באותו מצב, אחרי שנה של ניסיונות גיליתי שיש לי שחלות פוליצסטיות והרופא נשים נתן לי לקחת חמישה ימים כדורי איקקלומין. בהתחלה ממש חששתי מהכדורים והחלטתי לנסות בכל זאת, לקחתי אותם אך לא נקלטתי באותו החודש. חודש לאחר מכן החלטתי לא להמשיך איתם.... ונקלטתי באותו החודש. רק חשוב לי לציין שלפי הפרופיל ההורמונלי שלי רמת ההורמונים היו נמוכים, ואני משערת שהכדורים הם שעשו את העבודה,"ניערו" אצלי את ההורמונים
    בנוסף גם ההרגשה הכללית שלי הייתה שכאשר הפסקתי לקחת גלולות למניעת הריון לפני שנה המחזור שלי לא חזר להיות כמו שהיה לפני לקיחת הגלולות, ובמשך שנה שלמה נתתי לגוף לחזור לעצמו, וההרגשה הפנימית שלי היא שהכדורים עזרו בסופו של דבר.

מקווה שעזרתי במשהו ושיהיה המון בהצלחה

אפי
  • היי יקירה,

להמליץ לך על רופא מהאזור שלך אני לא יכולה אני מהדרום..

מה שאני כן יכולה לייעץ לך זה לגבי הכדורים שמעתי עליהם המון והמון בנות נטלו אותם
    אתן לך דוגמא חברה שלי ניסתה במשך שנתיים להיקלט ללא הצלחה-
    ייעצתי לה ללכת לרופא שלי הפרטי הרופא שלי המליץ לה ליטול את הכדורים האלו כדור אחד ביום למשך חמישה ימים לאחר ניסיונות של שנתיים היא הצליחה להיקלט לאחר שהוא המליץ לה לקחת את הכדור הזה...

הייתי ממליצה לך אם יש לך את האפשרות כמובן לנסות בפרטי
    שמה אין כזה בלאגן..

שיהיה לך המון בהצלחה ..

מחכה בציפייה ובסבלנות .. :-)
  • היי, אני דווקא כן יכולה להמליץ לך על ד"ר עופר מרקוביץ, הוא מקבל במרפאת מכבי אם המושבות בפתח תקווה.
    עובד ימים ג' וה' בערב.
    ואין לו בעיה לרשום איקוקלמין...
    בהצלחה
  • המלצות קבלת.
    לגבי המשחקי קקה בין הרופאים: הרופאת נשים צודקת, היא לא יכולה לתת לך כדורי אקקלומין, כי רופא פוריות נותן לאחר שיפנה אותך לפרופיל הורמונאלי, בקיצור: לכי תריבי עם הרופא פוריות!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה