היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אוף אוף אוף כל שיחה עם אבא שלי מסתיימת בריב ובעצבים למה? כבר אין לי סבלנות לכלוום - זהירות חפירה ביום חמישי אחהצ רבתי עם אבא שלי שאמר לי שיש אצלו בפריזר בשר כמו עופות שאמא שלי קנתה כדי לבשל ושאני אקח בקיצור לא מצאתי זמן ללכת והוא נובח עליי לא אכפת לך מאבא שלך ויש לי מיליון תירוצים למה לא הלכתי רק כדי לראות מה יש שם בדיוק שיוסי בלחץ עם הליכות ולא פעם אני כבר מעולפת ויהב צורח והוא הולך ואז מן הסתם כבר תשע בערב ושקד ישנה ואני ממש לא יכולה לצאת ועד שהוא חוזר אני חצי רדומה וביום שבת אחה"צ היה בכדורגל ולא בא לי ללכת עם שקד ויהב וביום שישי אחהצ כשקמים מהשינה אני רצה להתקלח ולארגן דברים לארוחת ערב וצ'ק צ'ק נהייה לי שבע ומשהו ואז ארוחת ערב ובכלל הוא היה יומיים חולה וכעס שלא באתי לראות מה איתו ויוסי עם הפרנוייה שלו אם אני אלך כשהוא חולה עם הילדים יאכל אותי בלי מלח שהם יידבקו וכו' ובגללי יהיו חולים
10 תגובות
עמוד 1
קבלי מלא
רינתוש הוא איתי כל שישי ושבת משישי בצהריים, שישי בערב ושבת בצהריים ועם עושים משהו בבוקר אז גם בבוקר ביחד אבל הוא כועס עליי שאין לו כוח לסחוב בקיצור אין לי כוח לכלום. תאמת כתבתי מהר את ההודעה כי זה היה בעבודה אבל הצלחתי לתמצת