עצבנית!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עברתי ליד הגן של תהילה והם היו בחצר
    ראיתי אותה עם נזלת אמרתי לה לקנח את האף והיא אמרה שגם הידיים שלה מלוכלכות ושהסייעת לא מרשה לה להכנס לגן אז אמרתי לה לכי אני מסתכלת כמובן שכשהסייעת ראתה אותי היא הסכימה לה,
    בינתיים המשכתי ללכת ותהילה חזרה לגדר וצעקה לי שאבוא אז צעקתי לה שעוד מעט אני באה לקחת אותה ואז הגננת באה ואמרה לה עוד מעט אמא תבוא ומשכה אותה מהיד

9 תגובות
עמוד 1
  • קראתי םעמיים ועדיין לא הצלחתי להסגר על תשובה, אבל באינסטינקט שלי אני גם הייתי כועסת, כי זה מול העיניים שלי, לפחות "תעשי הצגה" ותנסי לשכנע אותה לבוא בשקט.
    אני אבל בכלל משתדלת לא להתקרב לגן אם אני יודעת שיש סיכוי שיראו אותי כי אז אין סיכוי שהם ירצו להכנס לגן חזרה.
    איך עבר הסופ"ש?
  • חשבתי שאת בבית מטפלת בבעלך ובתהילה.
    לא כתבת שיש לה שילשושלים וחום?
    אני שמחה שלפחות היא מרגישה טוב.

ובקשר לגננת ממש מעצבן וכן תגידי לה

• מסתבר שהשלשול האחרון היה בלילה שין שישי לשבת ומאז הכל רגוע ואין חום
    השארתי אותה חצי יום בבית והגננת אמרה לי להביא אותה שלא תפסיד פעילות ןהבטיחה להתקשר אם יהיה משהו..
    בכל אופן הילדה בסדר..
    דיברתי עם תהילה היא אומרת שדימיינתי את זה שהיא משכה אותה ושזה לא נכון

• נראה לי שכדאי לעזוב את זה....
    את אומרת שסה"כ הגננת בסדר....לא נראה לי שזה היה משהו מכוון....
  • החלטתי להניח לזה אבל בבוקר אני יגיד לה שאני רוצה שיהיה נייר טואלט בחצר!
    לא מקובל עלי שלילדה יהיה נזלת בגלל שהיא בחצר

• יפית מאמי אל תפגעי ממני, אנני מבינה שהבת שלך בוגרת ואת מדברת איתה על הכל אבל .. בעיני אל תשאלי אותה משהו כמו "הגננת משכה לך את היד בכח.." זה רק יכנס לה רעיונות שאת לא סומכת על ... אם באמת במקרה אחר את לא תראי מה בדיוק נעשה זה יכניס לה דברים לראש ... ככה נראה לי בכל אופן .
    בנוסף , אני לעולם לא הולכת להציץ בחצר בידיעה שהם יראו אותי (הם לא יתנו לי לעולם לעזוב אח"כ
  • ושכחתי להוסיף אל תתעצבני ...
    יש כ"כ הרבה דברים שאני לצערי לא אוהבת (גם בגנים הפרטיים וגם בעירוניים)
    אם זה משהו שממש מציק אני יעיר בעדינות ואם לא אני פשוט אבלע את הרוק ...
    נזלת בעיני , זה לא הדבר הכי נורא

• הגן ליד הבית והיא רואה אותי מידי יום
    כל החברים שלה אומרים לי שלום היא מנשקת אותי ואני ממשיכה לקניות או לסידורים
    זו ממש לא הבעיה פה
    חוץ מזה רוב הפעמים היא עם נזלת בחוץ ואני מביאה לה נייר והיא מקנחת
    אבל לשמוע ממנה שאסור לה להכנס לגן לקחת נייר זה מרתיח אותי!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה