כמה שאלות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1- מתי התינוקות מתחילים לווסת את חום גופם?
    אני מלבישה את עידו עדיין 2 שכבות בגוף העליון ושיכבה בגוף התחתון ומכסה בשמיכה דקה...

2- מתי מותר לגזור לו ציפורניים?

3- מה ההבדל בין סימילאק לסימילאק אדוונס?
    עידו סובל קצת מגזים (בעיקר בלילה), עד עכשיו נתתי לו מטרנה אקסטרא קאר. כעת אני רוצה לנסות לעבור לסימילאק ולבדוק אם יהיה שיפור...

תודה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

12 תגובות
עמוד 1
  • שמיכה זה נחשב לשכבה של בגד, כך אמרו לי בבית החולים...
    לא אמרו לך לפני שיצאת מבית החולים איך כדאי להלביש אותו?

אני חוששת לומר לך איך כי עדיין לפעמים קצת קרירוגם מחר אמרו התקררות אז נראה לי שבסדר איך שאת מלבישה אותו
    אבל לקראת התחממות (כלומר, בימים הקרובים) אני מציעה לך להוריד לו שכבה עליונה אחת...

אני הבנתי שלאחר חודש ניתן לגזור ציפורניים

לגבי הסימילאק, אומרים שהאדוונס זו נוסחה יותר מתקדמת. מעולם לא חקרתי את הנושא ותמיד הסתפקתי בסימלאק ובמטרנה הרגילים... בתכלס, זה באמת נראה לי בולשיט... אבל זו אני

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• לפי דעתי בנתיים שתי שכבות אחרי שבועות ימים חמים אפשר לעבור לשכבה אחת

ציפורנים זה מגיל 40 יום

• תודה בנות
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------

• ביגוד רגיל מגיל 3 חודשים
  • ביגוד זה משתנה, תלוי במשקל התינוק, אני הייתי מחכה שמזג האויר יתייצב ואז בודקת אם לא קר לו אם בגד אחד.

ההבדל בין סימילאק אדוונס לרגיל הוא בעיקר בתוספת פרובויוטיקה באדוונס (לפי שיחה עם המוקד של סימילאק) אנחנו מגוונים בערך קופסא אדוונס וקופסא רגיל, אין לנו בעיה עם זה.

• אצלנו הסימילאק עשה עצירויות חבל"ז - אין סיכוי שתניקי אותו, אה? איזה בעסה. זה הפיתרון היחיד נגד גזים. את יכולה גם לנסות אופטימיל - יש פה כמה שנתנו והיו מרוצות. תתקשרי תבקשי מהם דוגמיות.

לגבי חום הגוף - השיטה שאמרו לי מזמן ואני תמיד יישמתי כי בעייני היא מעולה - חוף הגוף של התינוק את יכולה למדוד באמצעות מגע בעורף - אם הוא חם - חם לתינוקי.
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • 1. נראה לי עוד קצת (בערך אחרי שבועות תוכלי להסתפק בשכבה אחת דקה ..
    אם יהיו ימים חמים מאוד אז לוותר על השכבה העליונה הנוספת בין כה וכה את מוסיפה שמיכה ..(ותמיד אפשר לשאול את הקרציות של טיפת חלב
  • תודה

• טוב אני לא יכולה לענות לך אני רחוקה אלפי שנות אור מנושא תינוקות

• רק עכשיו ראיתי
  • גמני רוצה תמונות

• מילנה אני ילדתי את טל בשנה מאוד חמה וילדתי אותו בתקופה הזו (עוד שבועיים יש לו יום הולדת) בהתחלה התחלה משהו כמו 3 שבועות - חודש הלבשתי 2 שכבות ואח"כ כשהתחיל כבר ממש להיות חם אבל באמת חם לא כמו עכשיו שאלתי את הטיפת חלב היא אמרה לי שאפשר לדעתה להעביר לשכבה אחת דקה ומהר מאוד עברנו לקצר. אני הייתי עוד מחכה. אני מלבישה לאיתן עכשיו שכבה ארוכה דקה השבוע יחסית קריר. יש ימים שאני מלבישה קצר אבל בגדול עוד לא קצר. נראה לי מוקדם קצת.
    ציפורניים עוד לא גזרתי לו אני מפחדת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה