זה נורמלי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בכל דקה פנויה אציף אתכן בשאלות
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

8 תגובות
עמוד 1
  • אני שונאת את הפיטמות של אוונט שמתי בבקבוק של אוונט פיטמה של מאמ וככה יש להם מקום ללשון וזה יותר קל להם לינוק

תנסי להחליף אולי זה יעזור

בגדול הוא אמור להכניס את רוב הפיטמה לפה לא רק את הקצה וככה לא ייצא לו

**

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• הוא מכניס את רוב הפיטמה לפה ועדיין נוזל לו
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• מאיפה נוזל? מהפטמה? או מהחיבור של הפטמה לבקבוק? אם מהחיבור אז הבקבוק לא סגור טוב (צריך לשמוע את האויר יוצא בסגירה)

אם זה מהפה, השאלה כמה נוזל... גם אצלי לעתים נזל אבל לא הרבה

אולי שווה לנסות בקבוק אחר כדי לראות אם יש שיפור

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• זה קרה לי לא מזמן עם מיכל...וגם עם הבקבוקים של בי פרי.

עם מאמ זה לא קורה לה !

• אם נוזל לו מהפה בכמויות זה סימן שהוא לא משתלט על הזרימה, אם אוכלים מהר מידי זה גורם גם לגזים, שווה לנסות פיטמה אחרת.

• הפטמה של מאמ שטוחה ולא עגולה.אצלה לפחות זה היה נוזל מהפה....מהצד

• בגיל כזה קטן ממליצה להשתמש במאמ או בנוק שהפטמות שלהן עדינות יותר ודומות לציצי. זה נשמע שהזרם מהיר מדי בשבילו
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • הבנים שלי שתו מביפרי ונזל להם אני זוכרת שהייתי מאכילה אותם עם חיתול בד ..
    זה טבעי לבקבוקים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה