היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תקשיבי זה הדבר הכי כיפי! אני גם רוצה כזה, והוא מאוד מומלץ לנשים בהריון, שאלתי אפילו את המדריכה בקורס הכנה ללידה. תיהני!!!
זה נקרא כדור פזיו
אני לא אשכח כמה צחקתי על זה שראיתי את זה בביה"ח ואפילו מתן שיחק איתו כדורגל בזמן שאני התקפלתי מכאבים בקבלת יולדות
בעיני: חובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני ישבתי עליו בעבודה בשמך כל ההריון וגם יש לי בבית. מאוד טוב ועוזר לעובר להתברג למטה למטה לפני הלידה... לקחתי אותו לבית יולדות וישבתי עליו במשך כל הצירים הכואבים...
אוי כמה שזה עזר לי בבית חולים... עם כל הכאב והסבל ישבתי עליו וקפצתי והתגלגלתי מצחוק עם בעלי ואמא שלי... היה כיף [URL=http://www1.glitterphoto.net/]
בעבודה!?!?
אני יודעת שהכדור הזה עוזר לעובר להתמקם יותר ושזה מעולה לקראת סוף חודש תשיעי.
ואני רק בחודש חמישי... אז....... [/url
כן חחחחחחחחחחחח
עבדתי בחברה שמשווקת מוצרי כושר וספורט... היה לי משרד משלי, ושמתי את הכדור קבוע לידי... מומלץ!!!!!!!!!!
הכדור הזה מעולה לכל חודשי ההריון, לא רק בסוף
נכון, כדור פיזיו
בהחלט ממליצה נקרא כדור פיזיו מקל על כאבי גב ואומרים שעוזר לעובר להתברג למטה לימדו אותנו בקורס הכנה ללידה איזה תרגילים צריך לעשות עליו ואני עושה אחלה דבר