גזים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך אתם מטפלות בגזים אצל תינוקות, ניסיתי גרפוטר וסימיקול ושניהם לא עזרו? מה אפשר לעשות?

9 תגובות
עמוד 1
  • האמת היא שאני לא יודעת לעזור לך. לא סבלנו ב"ה מגזים אצל אף ילד.
    את מחזיקה אותה על האמה? כשהיא שוכבת מאוזן הבטן על האמה שלך? עיסויים בבטן? הרבה חיבוקים ואהבה
  • עושה לה מסגים, מטיילת איתה כשהיא על האמה שלי, היא בת חודשיים וחצי, והיא כל יום ערה מהצהריים עד הלילה בגלל הגזים האלה

• אוך מסכנה
  • סימיקול חרטה ברטה לנו עזר מאוד גרפ ווטר כאילו נתתי חופש בלי הכרה
  • לבן שלי לא עזר כלום
  • אני קניתי זירעי שומר בחנות תבלינים
    הרתחתי חצי כפית עם מים וכשהם היתקררו הבאתי לה לשתות
    זה מפרק את הגזים..

• את הגדולה שלי הדבר היחיד שהיה מרגיע זה להיות במנשא בטן אל בטן, זה מעייף אבל לפחות עוזר.

• תנוחות:
    השכבה על הזרוע עם הבטן למטה, אפשר לטפוח על הגב קלות/תנועות סיבוביות
    השכבה על הברכיים

עיסויים:
    אחרי אמבטיה חמה, עם שמנים (מוסטלה - מומלץ בחום)
    השכבה על הבטן ותנועות סיבוביות על הגב התחתון
    השכבה על הגב ותנועות סיבוביות על הבטן
    כיווץ הברכיים אל תוך הבטן מספר פעמים

זאת באמת תקופה בת חודשיים-3 שעוברת.
    שומר מצויין, גם סימיקול עזר לנו מאוד... את יכולה לקרוא המון באינטרנט על התופעה ולראות סרטונים ביוטיוב על עיסויים

• יפית כמה מים היית מרתיחה עם חצי כפית זרעי שומר?

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה