אחרי רופא - מספר עדכונים לי אליכן והשתפכות קלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אחרי שהצטברו מספר בעיות הלכתי עם הבנות לרופא ילדים ולעצמי אורטופד.
    להב - שמתי לב שכשהיא בוכה מתנפח לה באזור איבר המין. הרופא אמר שנראה לו שהוא מרגיש בקע קל ביותר בצד שמאל, למרות שהוא ממש ממש ממש לא בטוח, אז קיבלנו הפניה לאולטרסאונד וכירורג - נקווה שהכל טוב

10 תגובות
עמוד 1
  • בקשר לבנות טוב לשמוע

• יופי לגבי הבנות! לגבי להב אולי חסר לה אבץ?

תרגישי טוב ותשמרי על עצמך!!!!
  • תודה

• הכל יהיה בסדר ב"ה מאמי שלי

• לגבי הבנות אני שמחה שאין שום דבר מדאיג במיוחד רק בעיות קלות שכל אמא נתקלת בהן במהלך השנים שהילדים גדלים.
    לגביך- באמת עדיף לא לנתח אם אפשר.
    לאבא שלי יש פריצת דיסק וכל הרופאים שהוא הלך אליהם אמרו לו שהוא חייב ניתוח והוא לא הסכים.
    בסוף הוא הלך לכירופרקט- הבנתי שזה מומחה לכאבי גב שעושה סוג מסויים של עיסויים, אמנם הוא הולך אליו באופן פרטי ועולה לו הון אבל אחרי כמה טיפולים נעלמו לו הכאבים.
    עכשיו הוא יכול להסתובב חודשים רבים ללא כאבים וכשמתחילים לו שוב הוא הולך לטיפול- שניים וזה עובר.
    אני ממליצה לך לברר אם במקרה שלך גם יכול להיות שזה יעזור, למרות שזה קצת עולה זה עדיף מאשר ניתוח זה ברור!
    רפואה שלימה ותרגישי טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • מאמי אני יכולה רק מאחלת לך שתרגישי טוב וכמובן שגם הבנות

• אני מאחלת לכם רק בריאות בריאות בריאות
    בקשר לבנות שיהיה רק - השתפרות לטובה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה