מתעניינת בנוגע לדולה מאסף הרופא... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בע"ה אמורה ללדת ביולי הקרוב. ההריון והלידה של ביתי שאוטוטו בת 3 היו די קשים ולצערי עם חוויה לא הכי נעימה. מאוד חפצה בחוויה מתקנת ב"ה ההריון הרבה יותר קל: פחות הקאות, ללא דיקור מי שפיר וכו' והיתי מעוניינת שגם הלידה תהיה קלה וחוייתי יותר. על כן מתעניינת בנוגע ללידה עם דולה (על אף שבעלי לא בעד). הבנתי כי בביה"ח אסף הרופא לא 'מתלהבים' ואולי גם לא מאפשרים לידה עם דולות פרטיות/מבחוץ אלא שיש להם את הדולות שלהם. האם מישהי מכאן התנסתה/חוותה לידה בליווי דולה מאסף הרופא והאם ישנה אפשרות של בחירה אישית מהרשימה שלהם???
    תודה מראש
3 תגובות
עמוד 1
  • היי
    אני יילדתי עם דולה שעובדת עם אסף הרופא- תמי גינטר נותב (ילדתי בתה"ש)

היא היתה מקסימה היתה לי לידה מהירה ואני הגעתי אליה דרך המלצות במידה ותרצי את הטלפון שלה אתן לך בשמחה
    לידה קלה
    מירי
  • תודה רבה לך.
    בהחלט שאשמח לפרטים נוספים אודותיה :)
  • זה האתר שלה : www.notev.com
    08-9301373, 052-5858006
    אני יודעת שהיא מעבירה גם קורסי הכנה ללידה באסף הרופא
    הכי חשוב שתדברי ותפגשי איתה ותראי שיש לך כימיה
    בהצלחה ולידה קלה
    מירי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה