זקיקים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי היום במעקב זקיקים בפעם השלישית. האולטרסאונד הראה 12 זקיקים בגדלים שונים הקטן ביותר 11 מ״מ והגדול ביותר 21 מ״מ. אני צריכה לחזור בעוד יומיים לעוד מעקב, אם הכל בסדר בעזרת השם ביום חמישי תהייה שאיבה! אני מתרגשת וגם מפחדת לא יודעת מה יהיה? איך יהיה? מי שעברה שאיבה יכולה קצת להדריך אותי? אני מאוד יישמח שתשתפו אותי...
4 תגובות
עמוד 1
  • מאמי יש לך המון זקיקים זה נראה ממש טוב..
    שאיבה לא מפחידה בכלל , את מגיעה ממלאה טפסים מסויימים עם בעלך , לובשת חלוק מכוער של חולים :) המרדים נכנס מרדים אותך, ואח"כ מתעוררת כאילו לא קרה כלום, הרופא נכנס לבשר כמה ביציות נשאבו, לאחר יומיים מתקשרים להגיד לך כמה הפריות יש ומתי לבוא להחזרה , וזהו :) לא נורא בכלללל
    בהצלחה מאמי
  • היי אוקסי,

מצטרפת לדבריה של זוהר זה בכלל לא מפחיד....עובר יותר מהר ממה שנדמה....ההרדמה זה ממש לכמה דקות...באים נרדמים, "נשאבים" מתאוששים כשעה והביתה...
  • תודה לכן בנות! איזה כיף שיש אתכן:)
  • זה ממש ל מפחיד ועוד אני לא עברתי את זה בהרדמה כי שכחתי שצריך להיות בצום ובבוקר מהלחץ שתיתי קפה
    אזלא הכימו הרדמה הסכימו לעשות לי רק טשטוש ולא הרגשתי כלום בהצלחה בובה

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה