היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בתור ילדה תמיד הייתי מחזירה, אבל היום אני רק הייתי מגינה על עצמי ולא מלבה את האש כי אנשים מטורפים בחוץ, עוד עלולים לדקור אותי...
הייתי צועקת לעזרה ומטלפנת למשטרה - ולו רק כדי לגרום נזק מסוים לחרא הקטן שהעז להרים עלי יד. עונש, אם תרצו.
יש לי חוש צדק מפותח מידי, אני חוששת, ואני לא מסוגלת לחשוב על מצב שבו מישהו פוגע בי וחומק מעונש.
בגדול נראה לי שהייתי מקבלת עצבים. אני בנאדם שלא ממש אוהב מגע ולא יכולה לסבול מגע של אדם זר. ועוד בצורה אלימה? נראה לי שהייתי מחזירה לו
קוראת לבעלי ברור שהייתי מזמינה משטרה אם מישהו היה מרים עלי יד,וזה אחרי שהייתי מחזירה בלי רחמים.. מקווה לא להגיע למצב הזה בכל מקרה.. "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
אני לא הייתי מקימה מהומה בגלל נעליים שעולות 20 ש"ח
תובעת לו את הצורה... וכמובן מזמינה משטרה להחזיר לא היתי מחזירה כי אין לי שליטה בכוח שלי ואני יכולה לגרום נזק לאדם (מי שראתה אותי יודעת על מה מדובר חחחחחח אני 180 ו"גבר גבר"). חחחחחח
ליבי - חחחחחחחחח את יפיפיה! שום גבר-גבר
אני הייתי נותנת לו סטירה, לא בגלל שאני אדם אלים פשוט יש לי רפלקס ילדות (אח גדול שתמיד הרביץ לי
אני בכלל לא הייתי מקימה כזו מהומה עם הוא היה מרים עלי יד 90% שהייתי בורחת משם או לכל היותר מזמינה משטרה בחיים לא הייתי מעזיה להחזיר