היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רוצה לומר לך שלא היה נורא בכלל. מיד אחרי הלידה כמובן נכנסו כולם (לפני כן לא הסכמתי!!)
לידה הבאה בעז"ה גם לבד
את רצינית? ולא היתה עם זה בעיה? מי הלך עם התינוק אחרי הלידה? או שאף אחד לא הלך.. הייתה איתך מיילדת כל הזמן בחדר ? גם ברגעים שלפני הלידה עצמה? או שהיו לך רגעים לבד??
לא פחדת????????????
איזה בעסה... אין לך אף בחורה\אישה מבוגרת באיזור שתוכל לשמור עליהם? מישהי שתהיה מוכנה ל"הקפצה"? יש לך עוד כמה ימים. אולי אפשר למצוא משהי ולהביא אותה כדי שהילדים יכירו, ואח"כ שתהיה בכוננות.. איפה את גרה?
מיכל
אני לא יודעת, ילדתי קיסרי, זה היה אחרת.
אנחנו בלידה של איתמר סמכנו על אח של בעלי, אממה - הוא כל הזמן טס לחו"ל מהעבודה
את יכולה לבקש קיסרי, אבל יש בתי חולים מסוימים (רובם לדעתי) שלא מאפשרים את זה בלי סיבה אמיתית...
ואני לא מבינה מה הקטע של האחים. "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
חברה שלי נסעה בשלוש בבוקר לאסף הרופא, ובעלה נשאר עם הילדים, היא אמרה שהיה מעולה
איפה את גרה? רמת גן, לא?
ממליצה לך בחום לבדוק בגנים ו/או לשאול אימהות אם יש מישהי שתוכל לשמור עליהם - לי יש מישהי מקסימה מהגן שהבנות מכירות ואוהבות - במיוחד לאוגוסט ולמקרי חירום. אנחנו גם כל הזמן לבד - אף אחד לא יכול לבוא ולשמור לי - אז דאגנו למצוא מישהי, אי אפשר בלי!
נ.ב. כשאני ילדתי את לינוי - הקפצתי את תמי (ALMA) - אני לא אשכח לה עד יומי האחרון איך היא עזרה לי בלידה [email protected]
מקווה בשבילך שתצליחי למצוא מישהי או לחלופין ללדת בבוקר כשהם בגנים
כפרות עלייך
יש לי היום משמרת ערב,אז את מוזמנת להגיע עדדד אלי ולא יקירתי,אם אין לך סיבה מאוד מוצדקת לא יתנו ניתוח.אין חברה שיכולה להיות איתך?
נשמע בהחלט מבאס .. בכל אופן , לי אין בעיה שתדברי איתי אם את צריכה .. (רק תשתדלי לא ללדת בשלישי ורביעי - אני לומדת
ילדתי לבד את ליאור בברלין
מיכל, נראה לי שהבעיה שלה זה ללדת בלי הבנזוג (כי הוא יצטרך להיות עם הילדים).
אין לך איזה שהיא בייבי סיטר שאת יכולה לשמור בסטנד ביי? ואם את יולדת תוך שעה (בע"ה) בשביל מה את צריכה את בעלך
הדס, ציינתי שאף אחד לא היה איתי בחדר לידה, אבל בחוץ היה בעלי שהיה עד פתיחה מלאה ומשניה אחרי שילדתי בפנים, אז זה אולי שונה. בכל מקרה מיילדת הייתה איתי ברצף מפתיחה מלאה- וזה קרה מאוד מהר. ועם התינוק בעלי הלך....
מסתדרים!!! במיוחד אם זה מחוסר ברירה. אצלי, שוב, זה נבע מרצון
אוקי...עכשיו הבנתי... חשבתי שאת רוצה ללדת לבד בבית כי אין מי שישמור עליהם... הטמטמת...
יו איזו בעיה..אולי באמת תעשי אלקטיבי לשעות הבוקר וזהו..מעניין אם מישהו פעם השתמש בסיבה שאין לו סידור לילדים... אני ילדתי לבד עם גאיה...נועם כמעט התעלף והלך לשכב בחדר אחר ואמא שלי לא הספיקה להכנס... ואת ינאי גם כמעט ילדתי לבד..עברתי את הצירים לבד והוא הגיע רק לסוף הלחיצות...מי צריך אותם חחחח מ קווה שתמצאי סידור
וואי איזו באסה מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!