מאיפה כדאי לקנות סלון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כלומר, מערכת ישיבה...

קנינו סלון, ולא היינו מרוצים בגלל כל מיני ליקויים, החזרנו אותו ועכשיו אנחנו תקועים ללא סלון
    וזה כבר בלתי נסבל
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

13 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו קנינו ב5 מהמרכז הישראלי לרהוט בראשלצ.
    חוצמזה שיש לך מחירים כאלו גם בבילו .
  • האמת אם את לא מפונקת, אני הייתי ממליצה על לחפש ביד 2. קניתי סלון לפני 3 שנים במצב מעולה בכלום כסף.
  • רהיטי עמק איילון יש סניף בבילו ואם אני לא טועה ברמלה או לוד

פעמיים קניתי מהם סלון וביכלל ריהוט ואני מרוצה
    הם יחסית זולים ולא היתאכזבתי מהם
  • קנינו לפני חודשיים סלון ב"מחסני הנמל", סלון פינתי,הזמנה לפי מידה,פחות מ-4000...
    יש להם כמה סניפים,שווה לבדוק
  • מיכל, גם אני מחפשת סלון פינתי.
    קניתם מדמוי עור?

דווקא הייתי בחנות הזו בביל"ו והתרשמתי לטובה

• אולי בקיקה?
  • קנינו בד, לא אוהבת רהיטי עור....
    אבל היה מבחר די גדול במחירים סבירים,אספקה תוך שבועיים
  • קנינו בד..3 -2 -1 ...בדיעבד הוא נראה עכשיו כבר זוועה מהפליטות וההקאות וכל הפיפי והג'יפה למרות שאני מנקה אותו המון ושומרת....
    כמה שאני שונאת עור..לא הסגנון שלי...אבל זה הכי פרקטי..אנחנו קנינו בחנות רהיטים בעפולה ב4000
    אבל אם זה היה קרוב לנו בכיף הייתי בוחרת באיקאה או קיקה..כשיש ילדים קטנים אני בעד להחליף סלון בכל כמה שנים ולא להשקיע בסלון יקר רצח ואחכ שיש לו נזק את תקועה איתו למלא זמן
  • אני קניתי סלון מטריף מהמם מושלםםםםםם
    עלה לי 5 וחצי אלף שקלים
    אשמח לשלוח לך תמונות במייל
    רכשתי אותו בהרצל בת"א
    אם ימצא חן בעיניך אתן לך את שם החנות

• שלחי לי

• ממליצה על סלון מ....איקאה. אני רצינית.
    יש להם ספות במחירים טובים, שמגיעים עם כיסויים שניתן להוריד ולכבס.

לנו יש ספות בנות 8 שעלו הרבה כסף, ועכשיו הן נראות בנות 8 ואין לב להחליף אותן. אם בזמנו הייתי קונה באיקאה, הייתי מרגישה חופשית להחליף.

בכלל, היום הריהוט כבר לא מה שהיה פעם, לא צריך להיצמד לנוסחה של סלון מושקע לשלושים שנה. גם לא כדאי לקנות "מערכת ספות", יותר יפה לשלב ספה אחת של שלוש יחד עם כורסאות ממקום אחר, עם שזלונג יפה, הדום מוצלח, וכו'...
    בקיצור אקלקטיות בטוב טעם.
  • מצטרפת להמלצה של רהיטי עמק איילון בצומת בילו, זה מקום ענקי ויש שם מבחר גדול במחירים סבירים

• יפית נשנושית תשלחי לי גם [email protected]
    עם השם של החנות
    תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה