צריכה עזרה מניסונכן האישי .. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רואי ( בן שנתיים )מיום חמישי עם חום גבוה 40 מעלות .. ופריחה שהולכת וחוזרת לסירוגין במקומות שונים בגוף .. וכאבי בטן

לרופאה הקבועה ,שאני מאוד מעריכה מבחינה מיקצועית, אין מושג מה זה

אתמול עשינו בדיקת דם והיום קבעתי תור לרופא משפחה אחר ד"ר פיין למי שמכירה מרעננה ..

מישהי "חוותה " דבר כזה עם אחד מהילדים ? למישהי יש מושג מה זה יכול להיות ??

אני פשוט לא יכולה לראות את הילד התוסס שלי פתאום זרוק חלש ובלי השימחת חיים והשובבות שלו
    ------------------------------------------------------------------
    עידכון :
    היינו אצל הרופא , ביקש לעשות בדיקות דם ובדיקת שתן אמר שלא ניתן לדעת מה יש לילד בלי התוצאות של בדיקת הדם

בקיצור לא ניתן לדעת מה יש לילד
    http://www.f2h.co.il/1848034048453
9 תגובות
עמוד 1
  • לקטנה שלי היה כבר כמה פעמים חום ופריחה מוזרה שבאה והולכת והרופאת ילדים אמרה שזה וירוס, זה היה משהו כמו חודש של יומיים חום יומיים לא וכו'..
    תרגישו טוב
  • מה עם הגרון ?

סטרפטוקוקוס , זה חיידק בגרון שמלווה עם חום גבוה ופריחה

היה לנו את זה פעם , פריחה בקו המותניים בעיקר אבל הכל הגוף

משטח גרון ועולים על זה
  • אין לי מושג
  • חום ופריחה זה אדמדמת.......

[center]
  • יואוו איזה בעסה
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • יש לך פייסבוק?

חפשי אותי- עירית דוד

• אין לי מושג
    החלמה מהירה

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• כתבת בעדכון שהרופא ביקש לעשות בדיקות דם, אבל כתבת שעשיתם אתמול...

אז למה שוב? אין תוצאות של הבדיקות?

בכל אופן החלמה מהירה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה