היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז הנה, התמונה שצילמנו בדיוק אחרי ה"חתונה", זה שלי ושל בעלי... שלי יותר יפה כמובן :) טבעת אירוסין אין לי ולא הייתה, הצעת נישואים לא קרתה בנסיבות המתאימות
מותק...
טבעת מהממת [/url
לא מצליחה לצלם כמו שצריך אבל פה רואים בערך.
[/url
מצטרפת - טבעות מדהימותתתתת!!!!!!
מתחתנים בחודש הבא ככה שאין לי מה להעלות בנתיים
טבעת אירוסין: טבעת נישואים:
קרןןןןןןןןןןןןןןןן יואווווווו יש לי טבעת מזה דומה לשלך!!!! [/url
איזו מהן?
טבעת הנישואים [/url
יאווווווו איזה טבעות מעלפות בנות!!! מתה על טבעות!
הנה שלי
טבעת אירוסים:
טבעת נישואים:
על הטבעת נישואים רשום- הרי את מקודשת לי....
אני בקטע של זהב לבן
גם אני רוצה לעלות תמונה ואני לא מצליחה איך מעלים תמונה לפה? אני לוחצת על האייקון הכנס תמונה וזה לא עושה לי כלום
אסתררררררררררררררררר הטבעת נישואים שלך- זה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
סליחה שמטושטש, אלוהים עד שהצלחתי להוציא את התמונות האלה - על הגוף שלי התמונה יוצאת לבנה לגמרי - מעניין אם זה רמז של הפלאש שאני אלך לבריכה
אולגה, תודה על הקישור והינה התמונה... זאת עם היהלום- אירוסין טבעת שמרובעת מבחוץ ועגולה מבפנים- קידושין- בחופה והשלישית- מחליפה את טבעת הנישואין שאבדה לי
הנה מצאתי תמונה מהחתונה עצמה... טבעת אירוסין נמאצת אצלי בצד, אני אל עונדת אותה (אפילו לא יודעת למה, אני רק עם טבעת נישואין).
תודה אולגה. כל הטבעות ממש מדהימות. יש לי תמונה רק מהחתונה.... תמונה של הטבעת האירוסין והנשואין ביחד.
ועוד תמונה של הטבעת הנשואין
אסתרררררררררררררררריקה
הטבעת שלך זה בול שלי רק בזהב צהוב ועגול כזה... [/url
כל כך כיף לראות סגנונות מגוונים ושונים כל כך של טבעות אירוסין ונישואין ועדיין כולן יפות! זה ידוע שמידת הטבעת עשויה להשתנות לאחר לידה ולכן כדאי לרכוש טבעת אירוסין ונישואין ממקום שנותן שירות של הקטנת/הגדלת מידת הטבעת