גמילה מחיתולים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    יש לי התלבטיויות בקשר לגמילה לבני בן 2.5 . אצל הילדה זה קרה בגיל שנתיים תוך יום יומיים מיוזמתה. והפעם זה נראה לי קצת יותר מסובך..
    אני לא יודעת מתי הכי כדאי לגמול אותו , לדעתי הוא כן מוכן (פעם אחת שהורדתי לו את החיתול הוא רץ אליי לקומה למעלה וצעק לי שיורד לו , שמתי אותו בשירותים והוא עשה פיפי., אבל פעמים נוספות הוא עשה במכנסים) הגננת אומרת שהוא עדין לא מוכן. .הייתי מחכה אבל אני צפויה ללדת בקרוב בעזרת השם (אוגוסט) ושנה הבאה גן חדש ..(גן עירייה - חייבים להיות גמולים) ושמעתי שלא כדאי לכנס לגמילה שיש עוד שינויים כגון מה שציינתי.

ועוד שאלה אם כן גמילה , מה הכי כדאי לבן מקטין אסלה + שרפרף או מדרגות..
10 תגובות
עמוד 1
  • נתחיל מהסוף .. לי יש בבית מקטין , סירים וישבנון . אני מתחילה עם סיר ועוברת הלאה.. הגדול שלי עדיין יושב על המקטין (יותר נוח לו )
    אני הייתי מנסה לגמול עכשיו . תבדקי אחה"צ כשהוא חוזר מהגן , תורידי את החיתול תעמידי את הסיר במרכז העניינים אני הייתי מציעה בלי חלק תחתון בכלל (אני בימים אלה גומלת גם את בני בן שנתיים ו-7 מאותם סיבות שפירטת ... הריון שלי וגן עירייה)
    כשהוא בלי חלק תחתון בכלל יותר קל לו. בנתיים אנחנו רק בעניין הפיפי (מהקקי הוא קצת מפחד עדיין )
    בהצלחה
  • ברור שלגמול ועכשיו - בכלל התאוריות החדשות אומרות לא לחכות שהילד יהיה מוכן אלא לקבוע לו.
    אל תחכי לאוגוסט- תהיה לו ריגרסיה בגן עירייה וחבל , הם מאוד לא סבלניים לילדים לא גמולים.
  • לצערי זהו נושא שמעסיק אותי גם בימים אלה...
    הקטנה שלי בת שנתיים ו- 4 חודשים.
    התחלתי את הגמילה בחופשת פסח. במהלך החופשה היה לא משהו בכלל, כל הזמן פספוסים אבל לא וויתרתי לה. כשחזרה לגן היא פשוט התאפקה מלא שעות והייתה מחכה עד שישימו לה חיתול לשינה ורק אז הייתה משתחררת (ככה היה שבוע) עד שסוף סוף היא הבינה מה צריך לעשות עם הסיר
  • תודה על התגובות, נראה לי שאני אנסה בקרוב מאוד, רק מפחידים אותי שאם הוא לא מוכן , אני עלולה לעשות לו נזק..בשבוע הקרוב אני אראה לו דיסקים "ללא חיתולים", אסלה קסומה".. , נקנה איתו תחתונים וישבנון מקווה שהוא יראה יותר התלהבות ואז נוריד לו את החיתול....בכל אופן בהצחה לכולנו

• ממליצה לך גם לקנות לו פיפי-פרס - כל פעם שהוא עושה - לתת פרס קטן
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • רעיון טוב..והילדים שלי זה רק שוחד

• הראית לו כבר את האסלה הקסומה? מדהים כמה שזה מדרבן אותם ללכת לשירותים! אצלנו כל פעם שהן היו רואות היה להן פיפי פתאום
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • לנו עבד עם הקלטת של חני נחמיאס- בלי חיתולים..יותר דיבר אל גאיה..האסלה הקסומה מעצבן
    גאיה התחילה מיד בסיר וכחודש אחרי כבר ישר באסלה בלי ישבנון ובלי מקטין..רצתה כמו הגדולים אז קניתי לה שרפרף וזה עזר לה לטפס לאסלה
    אני העדפתי לחכות כחודשיים אחרי הלידה ואחרי מעבר הדירה כי לפני כן היא היתה קטנה מדי לטעמי..כמובן שלא היה לנו את האילוץ של גן עיריה ולכן ברור שלגמול עכשיו!
  • אני קניתי רק ישבנון בגמילה עם שקד, כדי לא לבלבל אותו יותר מידי.
    התחלנו ממש לאט... קודם הייתי עוזרת לו לעשות פיפי באסלה כל ערב לפני המקלחת (על שרפרף)...
    כשהוא קלט את העניין הורדתי לו טיטול והתחלנו גמילה מפיפי...
    היתה תקופה שהוא היה עושה קקי בתחתונים, זרמתי איתו, ועם זאת הייתי מושיבה אותו על הישבנון לניסיונות של קקי (בשעות שידעתי שהוא עושה בד"כ).
    עזר לנו לקחת ספרים לשירותים.
    עם הזמן הוא נגמל גם מקקי.
    על כל פעם שהוא היה מצליח לעשות קקי באסלה, היינו מדביקים מדבקה מיוחדת על הישבנון.
    כמובן שהכל צריך לזרום עם המון סבלנות, בלי לחץ, ואם צריך- גם מחבקים על האסלה... ואם לא יוצא, אז מנסים בפעם אחרת
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • אני התחלתי עם יותם רק אחרי שהבנתי שהוא מוכן לגמרי, וזה היה בגיל שנתיים וחצי ומיוזמתו, כל פעם שעשיתי לבד לא הצלחתי וכבר חששתי שהוא יכנס לגן עם טיטול רק שהוא הפתיע אותי לבד. אני לא אוהבת לחץ על הילדים ולעשות את זה רק שהם באמת מוכנים נפשית לזה.
    שיהיה בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה