היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות שותפה שלכן לפורום העדפתי להישאר חסויה אני לא יודעת מהיכן להתחיל אני אחרי לידה ומאז הלידה הפכתי להיות גוש קרח לבעלי בקושי מתייחסת אליו לא שוכבת איתו בקושייי כולכן עברתן את זה אני בטוחה קרה מקרה ממש מצער אתמול בעלי נכנס לשירותים עם המחשב הנייד ולא יחסתי לזה חשיבות אבל ראיתי שהבן אדם 20 דק שם בקיצור פתחתי את הדלת הוא ממש נבהל והסתיר את המחשב שאלתי אותו מה אתה רואה והוא לא ענה סגר לי את הדלת ואחרי שניה יצאה ואמר לי ראיתי סרטים ביוטיוב על נחשים זה ממש החשיד אותי וממש לא האמנתי לו בקיצור הוא מחק את כל ההיסטוריה של האינטרנט ואז אמרתי לו יש לך 2 אפשרויות להגיד לי את האמת או להמשיך לשקר ואז שחקתי אותה שאני יודעת מה הוא ראה כי הוא לא מחק טוב מפה לשם הוא הודה שהוא ראה סרטים פונוגרפים ואני אשמה כי אני לא נותנת לו חום ואהבה ולא שוכבת איתו הוא לא עשה כלום רק ראה את הסרט קשה לי נורא אמרתי לו שאני רוצה להתגרש לא רוצה לחיות איתו יותר כי זה מטורף ופסיכי בעיני מה שהוא עשה..
אני ממש בהלם עצובה כאובה הכל לא יודעת מה לעשותת????
17 תגובות
עמוד 1
את חייבת להירגע ולהבין שגבר זה גבר!!
אין מה לעשות.
הוא צריך את זה... ואת צריכה להתאמץ יותר.
אם את אומרת מיד אחרי זה שאת רוצה להתגרש ולא רוצה להיות איתו. כנראה הבעיה היא אצלך. [/url
זה לא מטורף ולא פסיכי. לאנשים יש צרכים, גם לנשים וגם לגברים. אם את לא רוצה לשכב איתו זה לא אומר שגם הוא לא צריך את זה. סך הכל הוא ראה קצת פורנו, מה קרה? ואת יודעת מה? אפילו אם הוא גמר מזה זה בסדר גמור. אם היית אומרת שהוא לא רוצה אותך ונותן לך תירוצים למה לא לשכב איתך ואז לוקח פורנו לשירותים - את צודקת. זה מגעיל לא להתייחס לאישתך ולמצוא סיפוק בסרטים דביליים. אבל מה את רוצה שהוא יעשה אם את לא שוכבת איתו? למה את לא רוצה? יש לך כאבים? סתם לא בא לך?
תראי, אם הוא היה בוגד בך הייתי באה להרביץ לו בשבילך, אבל זה באמת כלום מה שהוא עשה. אין לך מה להיפגע.
בובית, גם אני רואה סרטים כאלה כשבעלי מתחיל לנחור לפני שקיבלתי את מבוקשי ואין בזה בושה! ואין בזה מעשה בגידה (כי הוא רוצה אבל פשוט אין לך כוח וזה מובן )
ואל תתני לו להרגיש שעשה משהו רע. תשבו לדבר בשקט בערב. תגידי לו איך את מרגישה, עייפה, חסרת חשק, שזה טבעי ויעבור. ותגידי לו שזה בסדר אם רצה לפרוק קצת מול המחשב! ואין סיבה שירגיש אשם , רק חבל שלא דיבר איתך קודם. אולי עכשיו תוכלו ביחד לעשות מאמץ לענות על הצרכים אחד של השני...
למשל: אם בא לך סקס, תעזור לי יותר בערב, תקל עלי, "שלח" אותי להתקלח מוקדם ואז יהיה לך כוח לאינטימיות בערב....
לדעתי, זה שהוא ראה פורנו בנסיבות המתוארות זה לא נורא. אבל עצם זה שהוא שיקר לה לדעתי פוגע, גם אני הייתי מתעצבנת על זה.
לא הבנתי את רוצה להתגרש מבעלך כי הוא ראה סרטים כחולים? יקירתי אתם אנשים מבוגרים ובוגרים - ואין כל רע בסרטים כחולים ופורנו ואין כל רע בגבר שעושה ביד זה טבעי לחלוטין
אחת כמה וכמה לאור זה שאת מעידה על כך שאת מקשה עליו בזמן האחרון ב"יובש" (שדרך אגב אני מבינה אותך לחלוטין כי אני באותו מצב) - אבל את צריכה להבין אותו שיש לו צרכים טבעיים, ולומר תודה לאל שבזה הוא מוצא את המענה ולא בבגידה חס ושלום.
ממליצה לך בחום לשבת לדבר איתו להסביר את אשר על ליבך וכמובן להסביר את התקופה הקשה שעוברת עליך, וביננו גם להתנצל בפניו כי לדעתי את הבכת אותו מאוד ואני בטוחה שגם פגעת בו - ולדעתי האישית לא בצדק
מאמי, קודם כל תרגעי...תנשמי עמוווווק, כי באמת לא קרה משהו שבגללו צריך להגרש - כולה ראה סרט כחול, לא בגד בך חלילה... ואת בעצמך יודעת למה הוא מתעניין בפורנו, הבעיה היא אצלך ושניכם חייבים לעשות עם זה משהו...תדברו, שתפי אותו! אבל את חייבת להבין שגם לו יש את הצרכים שלו שכרגע את לא יכולה לספק. אני מקווה שמצבך המיני יחזור לקדמותו ואז הוא כבר לא יצטרך גירויים מהסוג הזה...
מאמי כמעט כל הגבים רואים סרטים כאלה... לגבר יש צרכים שלא כמו נשים שאצל רובנו סקס קשור לאהבה אצל גבר זה חשק חזק שהוא לא שולט בו...
אם את מודה שאת לא ביאה אותו על סיפוקו תגידי תודה שהוא לא חיפש את זה בחוץ (בגד בך) והוא הסתפק בלראות סרט פורנו לא מזיק...
מקווה שתפטרו את המשבר הזה במהרה
אני מצטערת שאני אומרת את זה אבל.......... את מגזימה!!!!!!!!!!
את מעידה בעצמך שאתם לא עושים סקס, לא נותנת לו חום ואהבה ואין ביניכם אינטימיות אז מה את רוצה שיעשה????? אני חושבת שמה שהוא עשה זה טבעי והגיוני וברור מאליו!!! זה לא שהוא הלך לפרוק אצל אישה אחרת, בסך הכל פורנו. אז מה????
ולהתגרש???? אני חושבת שאת צריכה לנשום עמוק ולחשוב שוב כי לדעתי את לא חושבת בצורה הגיונית....
מאמוששששששששששש תנשמי נשימה עמוקה.....
יפה שלי זה בסדר ולגיטימי שהוא עשה את זה את בעצמך אמרת שאת גוש קרח
תגידי, את רצינית?!!!!!!!!!!!! את לא נותנת לו את מה שהוא צריך והוא לא בוגד בך, לא מחפש את זה בצד, סה"כ ראה סרטים ועשה את מה שעשה... איך את יכולה להאשים אותו? אני אחרי לידה, כשהיה לי דימום ולא יכולנו לעשות סקס, בעצמי הצעתי לבעלי ללכת "לפרוק" עם איזה סרט... הוא בן אדם עם צרכים!
אני חושבת שאתם חייבים לדבר ולנסות לפתור דברים. זאת לא סיבה להתגרש זה טבעי לגמרי מה שהוא עשה במיוחד שאת מודעת לסיבה.
מדהים כמה שאתן מרימות אותי!!! פשוט נורא פגע בי שהוא עשה את זה מאחורי הגב שלי למה כל כך קשה לפתור דברים בדיבורים למה???? אני ישר צועקת רבה ורוצה לפרק את הכל
בזכותכן עזרתם לי להתעורר על עצמי ולקרב אותו אלי בחזרה
תודה!!
שמחה שנרגעו הרוחות, כי זו באמת לא סיבה לפרק זוגיות, יש לכם על מה לעבוד - על האינטימיות שלכם, ואין לך מה לכעוס עליו כשהוא מנסה למצוא פורקן במקום אחר. בני אדם יצורים מיניים בטבעם וסקס זה חלק מאוד חשוב בחיי רובנו
את יודעת מה בעלי גם רואה פעם ב.. סרטים ואני יושבת איתו ורואה
היי מאמי, אני מתנצלת להגיד לך אבל אין מה לעשות! הוא גבר יש צרכים וכמו שהרבה בנות אמרו: תגידי תודה שזה ככה ושזה לא בגידה... לגבי זה שהוא שיקר, כנראה הוא ידע שתתעצבני והוא לא רצה לעצבן אותך או יותר מזה, הוא התבייש בזה
דעתי היא בדיוק כמו של שאר הבנות פה, בעלך לא עשה שום דבר שלא בסדר, ההיפך!!!! הוא לא הלך ובגד בך אלא ראה פורנו סך הכל - מקובל ולגיטימי ואני לא רואה בזה שום דבר רע!!!! הוא גבר ויש לו צרכים והרבה!
אני שמחה שהגעת להבנה שגירושים זה ממש אבל ממש מוגזם בגלל נושא כזה ואני שמחה שהגעת להבנה ושתדברו על כך
תגידי את רצינית??!?!?!?!!? בגלל סרט כחול?!?!?! אז מה!?!
הוא גבר... מה את רוצה שייבגוד בך? שיהיה חסר תשוקה לתמיד??
מה כבר סרט כחול יכול לעשות? את לוקחת את זה בקיצוניות יתרה!! אין מה להתרגש. טבעי שאחרי לידה אין חשק....
ככל שיותר תכעסי עליו ותהיי אנטי ככה הוא ייקח את זה יותר קשה. אני בוטה אבל אני חייבת כי לפעמים אני לא מבינה נשים... על מה יש לכעוס שגבר רואה סרט כחול? עדיף שיילך לנערת ליווי או ייקח מישהי מהצד?
הוא לא עבר לידה ולו כן יש חשק...(וטוב שכך כי זה טבע העולם) אז הוא בוחר בדרך לגיטימית לספק את עצמו...