היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הזימון לוועדת השמה לדניאלה לשנה הבאה אנחנו מעבירים אותה וועדת השמה לגן שפתי שאמור לעזור לה אחרי הניתוח הבעיה שנאמר לי שהסיכוי להתקבל לגן שפתי הוא קלוש ביותר מאחר ודניאלה ברמה גבוה והחסם היחיד שמפריע הוא בעית המובנות בדיבור לשמו היא עוברת ניתוח עוד פחות מחודש טרום ניתוח בזימון רשום להביא ילדים מאחר וגם הם צריכים להישמע אבל למה אני אקח את דניאלה אם היא לא תדבר? היא מתביישת ליד זרים וסוגרת את הפה בדרך כלל לדעתי הלא מיקצועית לא לקחת מה אתן הייתן עושות? מצד שני יש מצב שלא תתבייש אך אצטרך לפרש את שתגיד כמו תמיד ואני יודעת שבשביל זה יש את הוועדה אבל.....................
7 תגובות
עמוד 1
אם את רוצה שהיא תיכנס לגן שפתי (ולדעתי כדאי לך כי אחרת הטיפולים של אחרי הניתוח יעלו לך אלפי ש"ח בחודש...) תיקחי אותה. הם ישמעו אותה, יראו ששפתה לא מובנת והסיכוי שלה יעלה.... אני לקחתי איתי את מעין וזה עזר לה דווקא.... בהצלחה במה שתבחרי
תודה
אגב אני לא משלמת עליה כלום כי דניאלה מוגדרת כסומטית. הכל על חשבון המכון להתפתחות הילד
אם את רוצה את הגן קחי אותה. אם לא אז לא....
מסכימה עם ענבר - ברור שתקחי אותה, מה השאלה פה בכלל? [email protected]
img] פייס: ortal_hori
הגבתי בפייס. אני רק רוצה להוסיף - האבחונים הם אלה שקובעים. אם יש לך איש מקצוע שממליץ על הגן הזה ומוכן להצטרף לפגישה - מה טוב, אבל בהחלט לא חובה. בהצלחה!
תודה. על התשובות אקח שיבינו על מה מדובר גם שזה יותר ישוב מהכל