שינה על הבטן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנוותתתת
    אוטוטווו יהונתן בן חודשיים -ולפני כשבוע עם טיפ מחברה שיש לה כבר 2 בנות קטנות-נתתי לו לישון על הבטן !!
    ומה אני אגיד לכן -התינוקי ישן יותר טוב ,נרדם יותר בקלות ...
    עדיין קם להאכלות כל 3-4 שעות אבל בהחלט ניתן לראות (לשמוע) שהוא ישן יותר טוב...
    אני יודעת שאמורים להשגיח בזמן שינה על הבטן -במהלך הלילה אני מפעילה ביביסינס ואם אינני בחדר צמוד אליו אז יש גם מצלמה ...כך שאני ערנית לכל תזוזה ואנחה שלו ...
    האם לתת לו להמשיך לישון על הבטן ???? מלחיץ קצת ...אפילו שהבנתי שמלא שמים על הבטן מהיום הראשון ....
11 תגובות
עמוד 1
  • ???
  • אני נותנת גם בלילה הוא יש לאורך זמן אני צמודה אליו שלי קצת יותר גדול הוא מתהפך לבד תוך כדי שינה אז מבחינתי זה אותו דבר.

• עודד
  • הבת שלי למדה להתהפך מהגב לבטן בגיל חודש (טורנדו קטן) אז היא היתה מתהפכת לבד באמצע הלילה. וממשיכה לישון על הבטן
    האחיין שלי מיום הלידה על הבטן וטפו טפו טפו הוא בן 4 ומושלם
  • גם אייל ישן על הבטן כמעט מההתחלה וברוך השם טפו טפו טפו טפו

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

• אני יודעת שזה לא כזה מומלץ לישון על הבטן
    אבל מהיום השגענו מבית חולים הוא פשוט לא היה רגוע בלילה ולא יכל לישון עד שבשש בבוקר התייאשתי ושמתי אותו על הבטן

ישר הוא נרדם ל-4 שעות...
    ברור שקמים לכל תזוזה ויש השגחה צמודה אבו הוא ישן הרבה יותר טוב
  • את שואלת אותנו אם לתת לו??? אף אחת לא תגיד לך שכן כי תכלס אסור...
    תשאלי אם יש אמהות שנתנו...אני בילד הראשון לא נתתי ובילד השני כן.
    רווחהההההההההההה
  • מהיום הראשון שי-אל על הבטן5555 חמסה
  • אומרים שאסור לישון על הבטן, לא יודעת למה...
    אני משכיבה לישון על הבטן, על הגב היא לא נרדמת , והיא ישנה טוב...
  • אף אחת לא יכולה לקחת אחריות על החיים של תינוק אחר, אבל אנחנו כן יכולות לשתף במה שאנחנו עושות עם ילדינו היקרים.
    גם נווה ישן על הבטן, מאז שהוא בן שבועיים בערך, הוא ישן יותר טוב, ליותר זמן וכמובן שאני משגיחה ומתעוררת הרבה בלילה ובודקת שהכל בסדר.
    אז נכון שההמלצה היא לא להשכיב על הבטן, יש ילדים שישנים מצויין על הגב או על הצד ויש כאלה שלא, אז גם התינוק מסכם כי הוא עייף וגם האמא מסכנה כי היא גם עייפה.
    אז כל אחת תחליט מה טוב לה ולתינוק שלה ובהתחשבות באזהרות.

חוץ משינה על הבטן יש עוד גורמים למוות בעריסה, כמו עישון של האמא ועדיין יש נשים שמעשנות, אז לדעתי זה אותו דבר.
    רותי
  • מאיה ישנה על ההטן מגיל חודשיים,רק על הבטן! מצריך יותר עירנות והשגחה.
    לשיקולך

[[url=http://www.familylobby.com]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה