הליכון- בעד או נגד? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קנו לנו מתנה מהכיתה של עידו בלימודים,
    אני די מופתעת מהם,
    פזיוטרפיסטים, קנו הליכון!
    ממה שאני מכירה ויודעת- זה בכלל לא בריא לתינוק!

הם קנו כזה בדיוק- http://www.totaltoys.co.il/product/522

מה אתן אומרות?
    בעד? או נגד?
    "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
10 תגובות
עמוד 1
  • אני בעד ההליכון הזה כי עומדים ומחזקים את שרירי הרגליים לפני שהולכים לבד
    זה גם מחזק את הביטחון של הילד
    אני נגד ההליכון שיושבים בו כי הילד מתרגל לשבת באוויר ולדעתי זה מעכב..

• אני נגד הליכונים מזן זה מאחר ואין להם מעצורים ולא תמיד הילד עומד בקצב ההליכון והדרך לנפילות קצרה.
    יפה מצידם שקנו. אם יש לך אפשרות להחליף - לכי על זה
  • יש לנו דומה לזה, אי אפשר לקרוא לזה הליכון, כי הילד לא יכול לעמוד בקצב שלו אלא אם הוא כבר הולך.
    אצלנו שמתי אותו בתור אוניברסיטה (יש לו מצב שהוא רק שוכב) עד שהלכו ועכשיו שהקטנה הולכת היא מסתובבת איתו בכייף.

• זה לא הליכון שאסור לתינוק
    אבל הליכון הזה קצת רץ יותר מהילד לגיל יותר מאוחר שהילד הולך זה נחמד לשחק עם זה דור מאוד אוהב אבל הוא כבר הולך יציב

• אני יודעת שלא ממליצים על הליכון מסוג זה http://health.walla.co.il/?w=/5113/1754582 (כזה שיושבים עליו).
    לי יש משהו דומה לזה ודווקא לא הייתי שום בעיה איתם...

[

• בעיקרון ההליכון שלא מומלץ זה ההליכון שיושבים בתוכו.

ההליכון שאת קיבלת הוא יותר כמו עגלה של בובה וכו'....

הדבר היחידי שקשה כשהם מתחילים ללכת זה לקבוע את המהירות כי ההליכון הזה מאוד מהיר ולפעוט קשה לעמוד בקצב.

כשהילדים שלי התחילו ללכת עם עגלה של בובה אמא שלי היתה שמה להם מלא ספרים כדי שהעגלה תהיה כבדה
  • אני רואה בזה יותר משחק מהליכון. היא מאוד תהנה לשחק עם הלוח הפעיל, אפילו בישיבה. כשהיא כבר תעמוד ותעשה צעדים היא תגרור אותו ברחבי הבית

• מה את רוצה זה הליכון דחיפה לא ישיבה, אין איתו בעיה אלא להיפך! הוא מומלץ מאד!

אחלה מתנה - פצצה של הליכון
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • טוב אז באמת ביררתי קצת באיטרנט,
    ידעתי שהליכון זה לא טוב ולא ידעתי בכלל שיש סוג כזה של ישיבה!!
  • שטויות במיץ
    אני שמתי גם את גאיה גם את ינאי בזה של הישיבה והם ישבו שם אולי 5 דקות כל פעם ולא קרה שום נזק....זה מתאים כאשר הטרמפולינה כבר קטנה להם ואת צריכה להניח אותם איפשהוא לכמה דקות (כדי לעשות פיפי,וכל שאר הצרכים של אמא טריה יחסית וזה כאשר התינוק אינו יושב ) זה מצב ביניים בין הליכה לישיבה ....
    וההליכון שקנו לך יש לינאי משהו בסגנון והוא הולך איתו ואם זה מהיר מדי עבורו אז הוא יורד לברכיים ויש כזה מעצור שזה לא יכול ליפול....
    כנל לגבי בימבה או עגלת בובה או כל דבר שהם נתמכים בהם בהתחלה..הכל מסוכן.לא נותנים להם ללכת לבד אני תמיד משגיחה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה