הליכון- בעד או נגד? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קנו לנו מתנה מהכיתה של עידו בלימודים,
    אני די מופתעת מהם,
    פזיוטרפיסטים, קנו הליכון!
    ממה שאני מכירה ויודעת- זה בכלל לא בריא לתינוק!

הם קנו כזה בדיוק- http://www.totaltoys.co.il/product/522

מה אתן אומרות?
    בעד? או נגד?
    "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
18 תגובות
עמוד 1
  • לגמרי נגד.

• אני בעד!

קניתי לבתי הליכון בגיל 5 חודשים וזה רק עזר ופיתח אותה היא התחילה ללכת בגיל ממש מוקדם 11 חודשים ועמדה הרבה לפני כן
  • אבל ההליכון שלנו היה שונה - לא דחיפה אלא הליכון עמידה....
  • גם לנו יש

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • יש דעות לכאן ולכאן
    זה מאד תלוי בילד ובהליכון עצמו
    יש ילדים שזה נותן להם את הדחיפה שהם צרכים לעמידה והליכה
    ויש כאלו שזה עושה הפוך
    אני לא הייתי ממהרת להשתמש אם ההתפתחות היא טובה ותקינה
    כן הייתי מסתייעת לזמן מוגבל בלבד ולצורך תרגול, עדוד והגברת מוטיבציה.

• אני נגד. וגם שמעתי שזה לא בריא לילד ועליו ללמוד הכל בקצב שלו

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

• טוב, אני לא איזה מבינה גדולה,
    אבל שרירים זה דבר שמתחזק ומתפתח במהלך פעילות גופנית [לא? חח]
    אני דווקא חושבת שהליכון נותן לקטנצ'יק את הביטחון ללכת, כי תחילה יש לו תמיכה, לאחר מכן הוא מקבל את היציבות ואיתה בא הביטחון לנסות צעד לבד.
    מה שונה אם הוא מסתובב סביב שולחן או מתהלך עם ההליכון בכל הבית? לפחות עם הליכון יהיה לו נוף
  • אנחנו התחלנו ללכת ב10 חודשים בערך, וכשהוא התחיל ללכת הוא לבד מצא סלסלה עם גלגלים אצלינו בבית והשתמש בה בתור הליכון!!!!!!!!! לבד!!!
    אחרי יומיים כבר הלך חופשי...אבל זה לא קרה בגלל "העזרה"
    זה קרה בגלל שככה זה קרה, פשוט הוא נורא נורא רצה להתקדם אז מצא לעצמו פיתרון זמני...חבל שאי אפשר לשאול אותו מה היו המניעים חחחחח

אחרי שראיתי את זה, פתחתי לו את הבימבה, שהופכת ליהיות הליכון דומה למה שאת שמת קישור, השתמש בה יומיים.

על ההליכון שאת קיבלת, יש לוח משחקים כזה מעניין, אז תשאירי את זה, בשביל המשחקים
  • אני אישית נגד הדברים האלה.
    אסתר, לי בחיים לא היה הליכון והתחלתי ללכת בגיל 9 חודשים. אז לא נראה לי שזה קשור.
    אבל ההליכון הזה נראה לי לא מזיק, כי זה בסך הכל מיועד לדחיפה. אצלי הם דוחפים ככה את הבימבה או הכסא....

• חשבתי הליכון בשבילכם...אמרתי לעצמי "כל הכבוד, איזו מתנה שווה"
    לדעתי זה עוד צעצוע בבית. אם לא חסרים לכם צעצועים, הייתי מחליפה
  • אני נגד הליכון ישיבה.
    אבל מה שיש לך הוא הליכון דחיפה.
    עם זה אין לי שום בעייה!
    ארי שלי דחף שרפרף והתנייד ככה בבית
    אז ההליכון הזה לא שונה מזה!

תתחדשו

• ממי אין כל רע בהליכון דחיפה, בהליכון ישיבה יש רע והוא מאוד לא בריא!!!!
    מה שכן אני לא אוהבת את ההליכון דחיפה כי הוא נראה לי נורא מסוכן כי ילד לא באמת יכול להיתמך בו ועלול לעוף קדימה על הפנים - עדיף כבר כסא של הבית, אחלה משחק, זמין תמיד, וללא הוצאות נוספות

• אם את יכולה להחליף... אני הייתי מחליפה לשולחן פעילות

• יש לי הליכון שקיבלתי מהעבודה של בעלי, מעץ, מאוד איכותי, והאמת שהם לא השתמשו בו בכלל בתקופה שהתחילו ללכת, אבל עכשיו שהם גדולים הם כל הזמן משחקים בזה, כמו עגלה של בובה, מכניסים צעצועים ומטיילים בכל הבית, אפילו הם עשו ממנו סקייטבורד
  • יש הרבה דעות של בעד ונגד...
    אני לא בעד לשים את התינוק להרבה זמן, אני השתמשתי בהליכון ממש מעט אבל כן היה לי, הליכון ישיבה כזה ממש קצת בגיל 9-10 חודשים , לא שימוש ארוך וממשוך! לינוי התחילה ללכת בול בגיל שנה

• שונאת הליכוני ישיבה! לא בריא בכלל.
    הליכון דחיפה- לא רואה בזה רע בכלל.
    גם לי יש משהו דומה - אבל אני חושבת שאתן אותו די מאוחר ... ולא כדי שהיא רק תתחיל ללכת איתו.

• אנחנו קיבלנו במתנה הליכון ישיבה והשתמשנו בו אולי פעם-פעמיים והוא כבר מזמן חזר לקופסא המקורית שלו...
    הקטנה שלנו כבר עשתה צעדים ראשונים וזה היה ללא הליכונים אלא רהיטים בלבד...
    רהיטים זה גם הרבה יותר בטוח כי בהתחלה עדיין אין להם מספיק בטחון בשביל ללכת בכוחות עצמם והם זקוקים לחפץ סטטי שהם יכולים להאחז בו ולנוע בעזרתו, מבלי שהחפץ יזוז...
    מצד שני דווקא אחרי שהילד יתחיל ללכת יכול להיות שהוא ימצא עניין בהליכון בקטע של לדחוף אותו ברחבי הבית...
    כך שאני חושבת שאין כל רע בהליכון דחיפה בתור צעצוע, אבל לא בתור כלי מעודד הליכה...
  • זה הליכון שמעודד ללכת ולא מחייב כמו הליכון ישיבה
    ילד יכול להשתמש בו רק אחרי שהוא כבר עומד
    לדעתי אחלה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה