היי חזרתי מהרופא מעדכנת ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה - מה שחשבתי שיערתי שאולי זה זההה אז כניראה שזה ממש לא זה !

הוא עשה לי בדיקה ואמר שכול הממצאים הגניקולוגים תקינים-
    זה מה שהוא רשם:
    ״ עובי רירית 8, ללא נוזל חופשי בדוגלס, נצפו המון זקיקים קטנים מתאים ל PCO
    תנועות ניידות תקינות״ ( מה כול זה אומר אין לי מושג )
    הוא אמר שהכול תקין ושהוא לא רואה משהו חריג למרות שסיפרתי לו שיש לי דקירות
    וכאבים באזור הרחם וכול מיני כאלו...

בנוסף הוא כעס עלי ממש שהוא הביא לי לפני 5 חודשים בחודש 12 מעקב זקיקים
    ולא עשיתי וגם לא עידכנתי אותו שאני לא רוצה לעשות את כול הבדיקות האלו ...

אני מפחדת לעשות בדיקות פשוט מפחדת בן אדם פחדן כמוני עוד לא פגשתם!

הוא אמר לי ברגע שאני אהיה רצינית שאני באמת מתכוונת להיכנס לזה ברצינות שאני יחזור
    אליו ונטפל בזה ביחד..

יצאתי ממנו מבולבלת ועדיין לא יודעת מה אני רוצה מעצמייייי!!!!

מחכה בציפייה ובסבלנות .. :-)
6 תגובות
עמוד 1
  • היי למורן אין שום סיבה לפחד ממעקב זקיקים ,זה סך הכל בדיקת אולטראסאונד פשוטה ובכלל לא מכאיבה ,הוא קצת צודק מעקב זקיקים עוזר לנו לעקוב לאחר ביוץ ולדעת כמעט בודאות מתי הוא אמור להתרחש,אין צורך לפחד מבדיקות הוא סך הכל רוצה לעזור לך.בשורות טובות ובהצלחה.את באמת צריכה להחליט חבל סתם לחכות אם יש אפשרות לטפל.
  • היי מורן..
    קודם כל, שמחה לשמוע שהכל בסדר ואין לך משהו רציני..

דבר שני, אני קצת מבינה את הרופא.. לא תמיד רופאים נותנים מעקב זקיקים ותרופות ובדיקות לאחר תקופה קצרה יחסית, והוא כן נתן לך..
    לפי דעתי את צריכה לעשות את זה.. זה לא איזו בדיקה פולשנית או לא נעימה.. זה סה"כ אולטרא סאונד.. לא חבל לך?! יכול להיות שכבר היית יכולה להיקלט
    תנצלי את זה שהרופא שלך באמת רוצה לעזור לך.. זה לא מובן מאליו..

שיהיה בהצלחה מתוקה.. ותרגישי טוב
  • זה בדיוק מה שאמרתי לה חבל סתם להתמהמה ,אם יש בדיקות צריך לעשות אותן אם כל הקושי שבדבר ,אני מבינה אותך מאד מורני ,אני לא סובלת שדוקרים אותי כל בדיקות דם וזריקות, מפחדת מזה פחד מוות אני רק רואה מחט בא לי לקחת את הרגליים ולברוח ,אפילו שהייתי צריכה לעשות היסטרוסקופיה שאלתי את הרופא מה כואב יותר זה או צילום רחם אז הוא אמר לי שניהם ,אז תתארי לעצמך שלא היהו לי הרבה ברירות.אז תהיה חזקה מאמי ותעשי את בדיקות
  • ברוך השם, הכל בסדר

• היי מורן!!!
    את האמת אני גם מאוד פחדנית.. אבל לאחר שנה וחצי של ניסיונות באופן טבעי החלטתי לקחת את עצמאי ביידים . ומה לעשות לא לכולם קל להיכנס להריון ואנחנו מהאחוז שקשה לו ואנחנו צריכים לעבור ייסורים בכדי להיקלט .. אבל במחשבה צריך לחשוב שהכול לטובה ואלוקים מכוון אותנו בצורה הזאת בכדי שנעבור דברים בחיים.. נכון כל הבדיקות שהרופא מביא מבלבלות ולא מובנות גם אני נילחצתי כשהוא הוציא לי את כל הטפסים ..אבל אחר כך ישבתי אם האחות והיא הסביר לי איך עובדת הפרוצדורה ...נכון הפרוצדורה היא מעייפת וקשה וכשאת עושה מעקב זקיקים והזקיק הוא לא בגודל הנכון ..זה עוד יותר מתסכל... אבל בסופו של דבר מגיעים לתוצאה הדרושה... אל תידאגי ותחשבי שאת עושה את זה למען מטרה אחד.. וזה בכדי שבעוד 9 חודשיים תחזיקי את הבייבי שלך... וזה יהיה שווה הכול...
    מאחלת לך הצלחה .. והיעקר להיות רגועים ולדעת שהכול עובר..

כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...
  • בנות יקרות,

תודה על כל העידוד אתן מקסימות

עשיתם לי טוב בלב...

אתן צודקות במאה אחוז אני צריכה להיתאפס על עצמי ולהיות החלטית שאני הולכת עם זה
    עד הסוף ולא עוצרת ונישברת באמצע!!!

תודה על הכול!!!
    אתן מדהימות!

מחכה בציפייה ובסבלנות .. :-)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה