בננות-עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז תנחשו מה????

קיבלתי אתמול, דקה אחרי שהתקשרתי לקופת חולים לבקש בדיקת דם להריון.זה היה איחור רציני- 20 יום,מה זה יכול להיות??
    זאת אומרת לפני שבועיים היה לי ביוץ נכון?כי הביוץ הוא שבועיים לפני קבלת המחזור.

..איך לעזאזל אני ידע מתי הביוץ שלי??????? מחזור כל כך לא סדיר בשלושה חודשים האחרונים. הרופא אמר לי שאני ינסה לבדוק עם הערכות ביוץ מאז שנגמר המחזור עדדדדד קבלת המחזור הבא -אפילו אם זה אומר פלוס מינוס 50 בדיקות(או אולי פחות והמחזור הבא יגיע נורמלי כל 28-35 יום בין מחזור למחזור ) -אז חייב להיות יום אחד שיראה חיובי ויש ביוץ
    נמתין לחודש הבא כנראה לא?חח
12 תגובות
עמוד 1
  • הי במקרה של ווסת לא סדירה יש אופציה של חום השחר או מעקב זקיקים
    תעקבי אחרי הפרשות ותתחילי מהיום השבע עשרה עד היום העשרים וחמש שש נון שזה מתיש אבל. אין מה לעשות
  • היי,
    לא הבנתי.לבדוק מהיום ה17 למחזור עד ה25 בבדיקות ביוץ?
    איך החלטת שבין הימים האלה עליי לבדוק??

ו..חודש שעבר או אולי אפילו חודשיים אני בודקת חום השחר כל בוקר בשעה 6 וחצי בבוקר לפני תזוזה שאני קמה מהמיטה , היה שבוע שהחום שלי עלה אפילו 0.5 מעלות וזה לא הביוץ,כי אני רואה שקיבלתי אתמול ,והביוץ צריך להיות שבועים לפני קבלת הווסת-ואלו לא היו התאריכים שהחום עלה לי.
    וגם מה- הרופא שלי אמר שבודקים עם מד חום מיוחד ודרך פי הטבעת.ולא עם מד חום רגיל דרך הפה.......מישהי שמעה על זה?מוזר
    בקיצר מתוסבכת וגם קצת מתייאשת
  • היי הילה אני כן שמעתי על מדידה בפי טבעת וזה לא מוזר ,אפילו אומרים שיש איחור ומודדים חום שחר והוא נשאר גבוה לעומת שאר ימים זה אמור להצביע על התפתחות הריון.
  • בגלל שהוסתות שלך ארוכות יחסית אבל חום השחר בודקים מהיום הראשון לווסת אני יפרט לך בהמשך
  • חוק מרפי

• היי הילה!
    למה הרופא לא עושה לך מעקב זקיקים??
    ככה הם יכולים להגיד בדיוק מתי הביוץ.

כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...
  • היי הילה

חוק מרפי בכבודו ובעצמו !!

לדעתי במיקרה והוסת לא סדירה יש צורך במעקב זקיקים
    ככה תדעי בידיוק מתי את מבייצת והרופא ידריך אותך מתי לקיים יחסים בהתאם לביוץ שלך

הערכות ביוץ במלא לא אמינות ועוד שהמחזור שלך לא סדיר ..
    זה ממש בעייתי ..
    אני במקומך מבקשת מהרופא נשים מעקב זקיקים הכי בטוח

בהצלחה

מחכה בציפייה ובסבלנות .. :-)
  • היי לכולן

אני חושבת שאני אחליף רופא,תראו הרופא שהייתי אצלו בוא נגיד אני חדשה אצלו ,כי היתי אצלו במהלך השנה אולי 4 פעמים רק כדי שיביא לי מרשמים לגלולות
    ואז כשהלטנו הריון -ועברו איזה 4חודשים מאז שאנחנו מנסים ואני לא מצליחה לזהות ביוץ אמרתי אני אלך אליו שיעשה לי סדר בראש,אמרתי לו שבעלי חייל והוא לא כל השבוע בבית וגם אם נגיד אני יזהה ביוץ זה לא מבטיח שהוא איתי באותו היום.

אז הוא אומר לי " נו אז מה זה יעזור לי שאם אני יגיד לך הרגע את מבייצת תוכלי להביא אותו?" אמרתי לו לא.אבל אני רוצה לדעת מתי הביוץ שלי אולי??!

דבר ראשון הוא אמר לי אז זה בכלל לא נקרא שאתם מנסים הוא אומר צריך להיות פעילים לפחות 3 פעמים בשבוע..וזה לא תמיד יוצא לנו אין ימים קבועים יכול להיות שגם שבוע שלם לא נעשה.
    בקיצר-הרופא בא בגישה שאני מתוחה ולחוצה-ואני לא חושבת ככה..
    והוא אמר חחח תעשו אהבה ולא ילדים זה יבוא מעצמו ,ובגלל כל זה שהוא חושב שזה לא נחשב ניסיונות אז הוא אפילו לא חושב להביא לי בדיקת מעקב זקיקים מבינות??????

• חודש הבא בע"ה הוא שלך מאמי!!!
    יאללה, לעבודה ולמלאכה

• היי שירה תודה
    מהפה שלך לה' ..אמן!

גם לי ה3 מחזורים האחרונים עשו לי ממש בצפר כמו שאת אומרת.
    פעם איחור של שבוע
    אחר כך של 11 יום
    והאחרון עכשיו 20 יום!!

אתם מציעות לי להקשיב לעצתו של הרופא ומיום חמישי(מתי שיגמר המחזור כי קיבלתי שלשום) להתחיל לבדוק בערכות ביוץ עד קבלת המחזור הבא או לא ? (כי יש בנות שאומרות שזה לא ממש אמין וחבל על הכסף)
    וגם מה אין לי מושג מתי הוא יגיע.....יכולים להיגמר לי גם 50 בדיקות.

אני עדיין לא מבינה מה יכולה להיות הסיבה להפרש הגדול הזה בין המחזור הקודם שהיה ב30.03 למחזור הזה שקיבלתי ביום ראשון ה20.05 היו 52 יום הפרש..-כאילו האיחור של ה20 יום זה.הלוואי כמו שאתם אומרות שהאיחור במחזור מעיד על משהו טוב שיקרה בעתיד הקרוב מאוד אני מקווה :)

אז תודה וסליחה על המגילה חחחח
  • טוב אז כמה דברים שאני מקווה שיעשו לך סדר בבלאגן
    לגבי ערכות ביוץ אם יש לך חשבון ב EBAY בעשרין שח את יכולה לקנות חמישים ויותר שווה
    לגבי האמינות שלהן זה משתנ מאחת לשניה כל אחת בדעתה אני דווקא כן הצלחתי בזמנו לזהות ביוץ
    איך תזהי ביוץ : קודם כל תקחי את כל התאריכים בארבעה חודשים אחרונים כולל החודש הזה שאיחר לך ותעשי ממוצע מהממוצע הזה תתחילי לפעול
    הביוץ אמור ודגש על אמור להתרחש ארבע עשרה ימים לפני הווסת הבאה !!!
    בנוסף ישנם סימנים נוספים כמו : הפרשות מרובות סביב הביוץ כאבים קלים תנסי להיות קשובה לסימנים
    לגבי חום השחר :צריך למדוד חום בפה כל בוקר בקימה בשעה קבועה לפני שעשית כל פעולה זא להוריד ממך את השמיכה ולהכנים מד חום לפה
    לנהל מעקב יום יומי לפי המעקב הזה ניתן לדעת מתי התרחש הביוץ כיוון שישנו שינוי בחום הגוף בהנחה אות מעוניינת אני בשמחה יסביר לך מפורט יותר
    לגבי הרופא ממליצה לך בחום להחליף אם את לא מרוצה
    אנחנוהכי הכי חשוב להוריד רמת סטרס
  • היי יובל קודם כל תודה רבה על ההקשה ועל העזרה.

דבר שני אני אצרף כאן סוג של טבלה חחח כזאת שעשיתי תראי:
    תאריך הווסת מספר ימי איחור מס ימים בן ווסת לווסת
    13.11.11
    15.12.11 2 יום איחור 33 יום
    16.01.12 1 יום איחור 33
    27.02.12 11 יום איחור 43
    30.03.12 3 יום איחור 33
    20.05.12 20 יום איחור 52

יצא לי ממוצע של 40 יום.
    זאת אומרת באמצע מתרחש הביוץ נכון? ,כאילו 20 יום לאחר קבלת המחזור?
    ו20 יום אחרי צריך להגיע המחזור השני נכון? זה בהנחה שזה יהיה ככה כל חודש..

לגבי החום אני יכתוב כאן את המעלות שהיו לי למשל אחרי שסיימת את המחזור של ה30.03 .
    ב5.4 מתי שנגמר לי המחוזר התחלתי למדוד חום אז ככה:

5.4 - 36.4
    6.4 - 36.4
    12.4- 36.4
    15.4 - 36.3
    16.4 - 36.2
    17.4- 36.4
    18.4- 36.4
    19.4- 36.4
    22.4 -36.4
    23.4- 36.6 - כאן התחיל לעלות שמתי לב
    24.4 - 36.7 -כאן היינו ביחד
    25.4- 36.3
    26.4- 36.5
    27.4- 36.2
    29.4- 36.2
    30.4- 36.2
    01.5.12- 36.4
    02.5- 36.4
    3.5- 36.4
    6.5- 36.5
    7.5- 36.5
    8.5- 36.8 גם פה אני חושבת היינו יחד כי שמתי לב שעלה
    09.5- 36.7
    10.5- 36.7
    13.5- 37.1
    14.5- 36.9
    15.5- 36.8
    16.5- 37.0
    17.5- 36.9

וזהו בוא נגיד שמיום ראשון לפי יומיים שקיבלתי התייאשתי איך אפשר לדעת לפי החום הזה?
    וגם לפי הפרשות אני לא שמה לב, היו לי פעמים שהיה לי הפרשות ואז אמרתי ליתר ביטחון בוא נבדוק גם בבדיקת ביוץ וזה הראה שלישי.אז מה???

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה