היי צריכה את עזרתכם .. מיתייעצת .. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי

אני מנסה מזה 8 חודשים להיכנס להריון היום הייתי אצל רופא נשים
    בעקבות דקירות באזור הרחם בתקופה האחרונה והרגשה של מתיחת שריר..

אז ככה - מה שחשבתי שיערתי שאולי זה זהה הריון אז כניראה שזה ממש לא זה !

הוא עשה לי בדיקה ואמר שכול הממצאים הגניקולוגים תקינים-
    זה מה שהוא רשם:
    ״ עובי רירית 8, ללא נוזל חופשי בדוגלס, נצפו המון זקיקים קטנים מתאים ל PCO
    תנועות ניידות תקינות״ ( מה כול זה אומר אין לי מושג )
    הוא אמר שהכול תקין ושהוא לא רואה משהו חריג למרות שסיפרתי לו שיש לי דקירות
    וכאבים באזור הרחם וכול מיני כאלו...

בנוסף הוא כעס עלי ממש שהוא הביא לי לפני 5 חודשים בחודש 12 מעקב זקיקים
    ולא עשיתי וגם לא עידכנתי אותו שאני לא רוצה לעשות את כול הבדיקות האלו ...

אני מפחדת לעשות בדיקות פשוט מפחדת בן אדם פחדן כמוני עוד לא פגשתם!

הוא אמר לי ברגע שאני אהיה רצינית שאני באמת מתכוונת להיכנס לזה ברצינות שאני יחזור
    אליו ונטפל בזה ביחד..
    אוף יצאתי מבולבלת ולא יודעת מה אני רוצה מעצמי!!

מחכה בציפייה ובסבלנות .. :-)
9 תגובות
עמוד 1
  • היי מורן ,
    הבילבול שלך כל כך מובן ברגע שנכנסים לכל העסק הזה צריך קצת סדר בהחלט ויש כאן בנות מהממות שיעזרו לך. התחלת טיפול תרופתי כלשהו? ואכן כשניגשים לטיפול יש חשיבות רבה לזמנים בהם את מבצעות את הבדיקות.
    לצערי נשמע שהוא שכח את האמפתיה במקום אחר אז אל תתרגשי מזה. חשוב שתביני לקראת מה את הולכת קודם כל את תעלי כאן שאלות ממוקדות וננסה לענות לך עעעעעעעעעעעעדדדדדדדדדדדדד שתביני הכל ותגיעי מוכנה
  • הי מורן, החשש שלך מובן ,לפעמים נראה שהרופאים "שכחו את הרגש ובשבילם הכי פשוט לבהתחיל טיפול .... אני לא יודעת מאיזה איזור את בארץ (כדי להמליץ על רופא אימפטי ), אני חושבת שמצאת את מקומך בפורום בכדי שנוכל לנסות לעזור לך להפיג את הבלבול והלחץ . אף אחת פה לא תבטיח לך זר של שושנים לפחות שושנים בלי קוצים,כי עצם התהליך מלווה בקוצים ,אך המטרה המיוחלת שווה את עקיצת הקוצים ....את עוד ממש לפני התחלת הדרך (אני לא יודעת איזה טיפול יומלץ לך ,הזרעות,הפריות ..) אני רק יכולה להמליץ לך להתחיל את הדרך ,יש כאלה שעוד לפני תחילת הדרך מצליחות ,יש כאלה שממש בתחילת הדרך מצליחות ויש כאלה שהדרך ארוכה .. ועד שלא תתחילי ותיקלטי לא תדעי לאיזו דרך את משתייכת (כמובן שכולי תקווה שבדרך המהירה ).בכל מקרה אם תצטרכי כתף או כל שאלה אשמח להיות לך לעזר אל תהססי לפנות ,אלמוג
  • היי יקירה לפי מ שהרופא שלך מתאר כנראה שיש לך שחלות פוליצסטיות אני ממליצה לך כן לטפל ישנם כדורים כמו איקקלומין שמאוד עוזרים בגדול שחלות פוליציסטיות זה אומר שלא מגיע זקיק מוביל להבשלה ואז למעשה אין ביוץ
    תעשי בדיקת דם לפרופיל הורמונלי
    אין מנוס יקירה תעשי את הבדיקות הרי שנעשה הכל בשביל ילד !!! אנחנו פה לתמיכה לכל דבר !
  • מורן יקירה,קודם כל ברוך הבא לפורום המדהים שלנו,כמו שכבר הבנת ,או לא,לדעתי הכל מתחיל ונגמר ברצון,לדעתי אם עדיין קיים בך הפחד מבדיקות אז אולי אין בך מוכנות לשלב הבא ,ועדיין את מאמינה שיכול להיות הריון טבעי,הלוואי וכן,
    יהיה לנו יותר קל לעזור /לייעץ לך אם תשתפי אותנו במעט על מצבך בנושא אם יש לכם בעיות כלשהם...
    ולדעתי אולי הרופא אכן קצת שכח את האנושיות אבל בכדי להתחיל איפשהו את צריכה גם למלא את המחויבות שלך מבחינת הבדיקות ,או שפשוט שתמצאי רופא שיכול להבין ולקבל את הגישה שלך ,

מאחלת לך שהייה קצרה כאן והמון המון בהצלחה  
  • מורני יקרה,
    ממה שאת מתארת נשמע שמדובר בשחלות פוליציסטיות - אני לא יודעת באיזה רמה מדובר אבל מה שזה אומר שאין ביוץ סדיר ושבמקום ביצית אחת מיוצרות מספר ביציות לא הכי בשלות להריון ויכול להיות שמזה נובע הכאב.

אני אישית סומכת עלהרפואה אין מה לפחד ובדר״כ אם הזרע בסדר הדרך להריון תהיה יחסית קלה ועם עזרה מועטה... הייתי ממליצה לך ללכת לרופא שמומחה בנושא ושגם יותר רגיש...

מה שבטוח שאין לך מה לפחד זה ממש ממש לא נורא והתוצאה של ילד בסוף זה האושר הכי גדול שיש!!!!

בהצלחה...
  • היי מורנוששששש

אז ככה אני הייתי ממליצה כן ללכת ולעשות מעקב זקיקים כמו שהרופא רוצה, זה הדבר היחידי שייתן לך את הזמן הכי נכון לביוץ שלך ולתזמון יחסי מין..
    הבדיקות לא כואבות בכלללל!!! בדיקת זקיקים זה א"ס וגינלי שבאמת לא כואב אפילו לא קצת
    ובדיקות דם, בשילוב עם הא"ס
    תנסי .. את תיראי שזה לא נורא בכלל!!

מאחלת לך המון בהצלחה.. ותעדכני

• היי
    תראי לגביי הממצאים של הרופא,
    PCO אומר שיש לך שחלות פוליציסטיות, (גם לי יש)
    רוב הסיכויים שהכאבים שאת מרגישה, נובעים מריבוי הזקיקים..
    לקראת ביוץ יש כאבים באיזור השחלות בגלל שיש הרבה זקיקים שם.
    אם את כבר הולכת לרופא כדי שתקשיבי למה שהוא ממליץ לך, ואם את מפחדת אין שום בושה לומר לו שאת מפחדת
    אני בטוחה שאם היית מסבירה לו הוא היה יכול להרגיע את פחדייך ולהסביר בפני מה את עומדת.
    הטיפול מאוד פשוט, יש כדורים בשם איקקלומין שמסייעים לבייץ או זריקות, לרוב מספיקים הכדורים. יש לי בן כתוצאה מטיפול בכדורים..
  • אני לא חושבת שיש לך מה לפחד,
    באמת...
    שום בדיקה מהבדיקות הראשונות שעליך לבצע לא כואבת...
    מעקב זקיקים זה כמו בדיקה גינוקולוגית (לא נורא)...
    ולכל אלה מצטרפות קצת בדיקות דם, כדי לראות את רמות ההורמונים שלך...
    באמת שאין סיבה לדאגה ופחד....
    אם לא בא לך על מעקב זקיקים ובדיקות דם...את יכולה להמשיך לנסות טיבעי...
    אבל לדעתי מעקב זקיקים יכול מאוד לעזור לך אז חבל....
    מה שתחליטי שיהיה בהצלחה,
    ובלי פחד
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• בנות יקרות!!

תודה על כל העזרה התמיכה והעידוד אתן מקסימות

ואתן צודקות אני צריכה לאסוף כוחות ולהחליט שאני הולכת על זה עד הסוף
    ולא נישברת או פורשת באמצע!!!

עזרתן לי מאוד למדתי הפנמתי!!

תודה רבה רבה רבה