אולי עוד קיץ............ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
19 תגובות
עמוד 1

• אין לך איזה משחקים מהשבת כלה או משהו?

• אצלנו עשו לסבא וסבתא שלי, אני לא ממש זוכרת אבל היה סיפור כזה משעשע עם הרבה דמויות, וכל פעם שהגיעו לדמות כלשהי הוציאו פתק עם שם של נכד (הכינו מראש שקית עם כל שמות הנכדים.

לא זוכרת את הסיפור עצמו אבל כן זוכרת שהיה מאוד מצחיק

• אה וכמובן אפשר לאסוף הרבה תמונות של אבא שלך, גם ישנות, ולשאול בתור חידות, באיזה מאורע זה היה וכו. מי שעונה מקבל סוכריה והמנצח הוא זה עם הכי הרבה.

ועוד.... לקחו מכל נכד איבר- עין, אף אוזן, והקרינו בגדול והיה צריך לזהות מי זה.. אבל אצלכם זה שבת...

• חבילה עוברת
  • אוי חבילה עוברת רעיון מצוין. איזה משימות נשים
  • נחשוב

• נורא קל
  • לא קל!! את יודעת באיזה כתובת גרו ההורים שלך מיד אחרי החתונה? אני לא זוכרת

• ההורים שלי גרו מאז ומעולם באותו בית

• אמא שלי לא ידעה
  • כשהיה לאבא של בעלי יום הולדת עשו משחק של פלקט עם שאלות ופאזל של תמונה משפחתית שעליו התשובות, כל אחד קיבל חלק עם תשובה, הקריאו את השאלות ומי שהיה לו את החלק עם התשובה בא להרכיב.

למרות שהיו את התשובות זה היה קשה!! גיסתי שמה שאלות כמו מה המשפט הראשון שאמר כשעלה לארץ, וכל מיני משפטים מיוחדים שאומר מאיפה הם הגיעו וכו'...

• אני צריכה עוד שאלות!!!!

• אין לי רעיונות מקוריים,
    אבל כל הכבוד על היוזמה לרעינות ליום הולדת

• כן הולך להיות כיף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה