בדיקת ביוץ מוזרה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות שלום, אני חדשה פה... אז תעזרו לי אני מרגישה קצת אבודה :)
    רציתי להתייעץ לגבי ביוץ. קיבלתי את המחזור שלי ב-4.5 אבל הוא לא סדיר כך שלקחתי בחשבון את המחזור הקצר ביותר של 28 יום. התחלתי בדיקות ביוץ ב-17.5 שזה נחשב היום ה-13 אחרי תחילת וסת. כך שאפילו אם תקופת המחזור היא המוקדמת ביותר-28 יום עדיין הביוץ סביר להניח שלא היה לפני הבדיקה הזאת. הוא אמור להיות בערך סביב היום ה-14...
    מאז אני בודקת כל יום וכל בדיקה יוצא לי שקו הביקורת השמאלי יותר ויותר חלש. עכשיו הוא בקושי נראה. חשבתי שאולי יש לי איחור ולכן גם הביוץ מתעכב אבל לפי זה הקו אמור להתחזק ולא להתחלש, לא???
    מה זה אומר? יש מצב שהביוץ כבר קרה???
    בבקשה עזרה דחוף!
    תודה.
5 תגובות
עמוד 1
  • היי,

את חישבת לפי 28 ימים, ולפי מחשבון הביוץ, הביוץ היה כבר צריך להיות.
    מצד שני לפי 33 ימים הביוץ צריך להיות מחר 23.5.12.

לפי הערכה עדיין לא היה ביוץ, ככה שאולי יש עוד סיכוי החודש.
    אני מציעה שתמשיכי לעשות בדיקת ביוץ...ובמקביל תקיימו יחסים, כי אם הביוץ בימים הקרובים אז חבל לפספס...אם שכבתם אתמול, אז היום הפסקה, ומחר ומחרתיים כן, אחר כך יום כן יום לא.

בתקווה שתיקלטי החודש להיריון מהמם

• אני ממליצה לא להשתמש בערכות ביוץ בכלל , הן לא כל כך אמינות ו"משגעות" לך את העיניים עם צבע הפס, (יותר כהה , יותר בהיר)
    ממליצה ללכת לרופא נשים שלך שייתן לך הפנייה למעקב זקיקים כדי שתדעי בדיוק בדיוק את הזמן בו את מבייצת ותוכלי לתזמן יחסים עם בעלך בצורה הכי מדוייקת שיש!!

בהצלחה!!
  • הייי יקירה,

מסכימה לחלוטין עם זוהר

מעקב זקיקים זה הכי בטוח !!

הערכות ביוץ האלה לא אמינות וזה מניסיון אני אומרת לך ...

מחכה בציפייה ובסבלנות .. :-)
  • לגבי הערכות ביוץ - אצלי הן היו הכי אמינות שיש

• אני גם חושבת שזה משתנה מאחת לשניה בקשר לערכת ביוץ אני יודעת שסנסוטסט אמינה בכל מקרה תמשיכי לבדוק אבל כמובן שבמקביל תקיימו יחסים כי הזרע יכול לשרוד כ72 שעות
    אני מאמינה שמחר או מחרותיים זה יהיה חיובי את בטח יודעת לא לעשות עם הפיפי של הבוקר תעשי בשתיים עשרה בערך ולא אחרי שמונה בערב לא לשתות המון לפני ...
    ותמיד טוב לעקוב אחרי חום השחר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה