אני ובעלי מעוניינים לקנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פלזמה 50 אינץ' תלת מימד... במחיר סביר...

יש דבר כזה? ואיפה אפשר לקנות?

ידוע לכן אולי?
    [/url
7 תגובות
עמוד 1
  • מקפיצה
    [/url
  • בס״ד

אם תמצאו משהו שווה אנחנו גם רוצים:)

• תקראו על הדגמים האלה בגוגל:
    Panasonic 50VT20
    PANASONIC THP50UT30
    TH-P50VT30 Panasonic
    LG 3D 50PW350

אבל לדעתי, הכי טוב ללכת לחנות ולהתייעץ עם מישהו מקצועי לגבי דגם מומלץ...

• תחפשי בוואלה שופ

יש הרבה מבחר
  • חיפשתי.

אבל שם זה רק הצעות מחיר... ואם אני אזכה אז זה שלי....

לא משתלם לי
    [/url
  • הי, כדאי לקחת בחשבון שבמסכי פלזמה המרקע מבריק ונוטה להחזיר אור ולהציג השתקפות ולכן לא מומלץ לשים אותם בחדרים מוארים מאוד. לגבי התלת- מימד- כדאי לבדוק ולהשוות בין טכנולוגיית התלת מימד- יש את הטכנולוגיה האקטיבית בה משתמשים במשקפיים חשמליות אשר מרצדות 60 פעמים בשנייה וכך יוצרות את אפקט התלת מימד, אותן גם צריך להטעין כל הזמן. מצד שני יש את הטכנולוגיה הפאסיבית בה פשוט שמים משקפים רגילים שנראים כמו כל משקפי שמש רגילות ואין בהן ריצודים וכאבי עיניים וכיוצ"ב.
    מקווה שעזרתי,
    אורי נציג קבוצת חי
  • תראי שלי, מבדיקות שעשינו לאורך השנים עם מכשירי חשמל בסוף תמיד יצא שבמחסני חשמל היה הכי זול..
    והאמת שגם תמיד נהננו מהסחורה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה