כבד לי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אני חייבת לשחרר, ואתן נבחרתן.
22 תגובות
עמוד 1

• גם עכשיו הוא ככה משתולל בגן?? יואוו איזה ילד צומי
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • לא קל לא קל...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• גם אצלי בבוקר בן לא רצה שאבא שלו יקח אותו לגן והתחילל לבכות באוטו..

אבל לא עיניין אותי מצטערת אחרי לילה ללא שינה הייתי צריכה את השקט שלי

מה שהכי מעצבן ששניה אחרי הילד רגוע כאילו כלום לא היה בשבילו זה סוג של משחק ובשבילי עצבים שחבל"ז

אז תיתנחמי שכולם באותו הקלחת

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • ממי ניראה לי ששלב הקינאה על בואה של אמונה הגיע...
    גם שנהב ככה
    פשוט סיוטטטטטטטטט
    אני מנסה לא להתרגז לתת לה להבין שדרך זה היא לא תקבל יותר תשומת לב
    ככה הן מחפשים את ההיתעסקות שלך בהם
    תנסו לנשום עמוק לספור עד 10 ולהגיד לעצמכם אם כל הקושי ...אני לא מתעצבן

בהצלחה

**

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• מאמי, בא לי רק לחבק אותך...

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il

• גם אני עוברת תקופה לא קלה ...
  • גלי, בכיף..
    תפרקי...
  • תני להם צ'ק דחוי - עד שתקבלי את ההתחייבות.

חבל על הנפש שלך, כפרה.

וכמו שגלי אומרת - תראי מה קורה בעולמנו. אלוהים ישמור. הכל מתגמד לעומת האסונות האלו
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • מותק - נשמע ממש לא קל

• אין לי איזו עצה חכמה, שולחת לך מלא מלא

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • מאמי תיהי יותר אדישה
    כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר
  • מאמי תהיי חזקה יש תקופות קשות יותר, ויש קלות יותר. איך שאנחנו נקבל את הדברים ככה אלוהים יעשה לנו יותר קל בסופו של דבר.
    למדתי לקבל הכל באהבה, גם את הדברים הקשים יותר, ונגמרו לי השאלות למה? ממשיכה להאמין בבורא עולם שהוא יידע לעשות לנו מתישהו קל יותר.
    אוהבת ושולחת המון חיבוקים
  • היי פיתוש
    אני לא מפה אבל אני חייבת להגיב...

אני עובדת בגנים, עוברת בין גנים כל שנה.. ואני יכולה להגיד לך בפירוש, שזה שהבן שלך לא רוצה להכנס לגן בסוף שנה, זאת נורה אדומה שנדלקת.
    לפי מה שהבנתי מהסיפור (ותקני אותי אם אני טועה) הבן שלך נורמטיבי לחלוטין.
    אין שום סיבה ניראת לעין שיתנהג איך שהוא מתנהג..ויותר מכך, לדעתי, העקשנות שלו על דברים 'שטותיים' בבוקר הם נגזרת של מה שהוא חווה בגן.כלומר הוא מאריך את הזמן בבוקר כדי למשוך את ההגעה לגן בבוקר.
    אני אסביר:
    בעוברי בין הגנים אני רואה מגוון גננות. אני רואה גננות צעירות מאוד, אך נמרצות ומלאות רצון טוב, סבלנות ואהבה לילדים. מצד שני אני רואה גם גננות מבוגרות יותר בעלות ניסיון רב,אך שחוקות, חסרות סבלנות שמחכות לפנסיה.
    אני יכולה להגיד לך בפה מלא שכשהבת שלי תגיעה בע"ה לגיל הגן,אבדוק 10 פעמים לפני שאכניס אותה לגן מסויים.
    יש גננות שפשוט לא מתאימות לאופי ילדים מסויימים. ויש גננות ששחוקות, שמאוד נוקשות (ויש בזה יתרונות) ויתכן שהילד לא מצליח לתפוס מקום במסגרת כזו.
    הוא עדיין ילד קטן, הוא עדיין צריך חיבוק וסבלנות ואהבה.
    אני חלילה לא אומרת שהגננת לא כזו, וגם לא הסייעת.
    אך ייתכן והדמויות אשר אמורות להקנות לבנך ביטחון ואהבה לא מצליחות לספק את הצרכים האלה לשילה.

כמה שנים הגננת מתפקדת כגננת? האם הילדים בגן מורשים להסתובב בגן ולשחק באופן חופשי בבוקר או שהם ישר יושבים לפעילות או משחק? האם עשית 'ביקור פתע' בגן באמצע היום? האם עשית 'תצפיות' מבחוץ על הגן? האם לילד יש חברים בגן? או שהוא מדווח לך על ריבים בתדירות גבוהה?כיצד ילדים אחרים מגיבים לגננת ולסייעת? האם הם רצים אליה בבוקר לחיבוק? האם הגננת יוזמת מעט מגע(בגדר הנורמה כמובן)-חיבוק, ליטוף?

בימינו הגנים עמוסי ילדים, יתכן ומסגרת כזו לא מתאימה לשילה והוא זקוק למסגרת יותר אינטימית וקטנה.(אני בעצמי הייתי ילדה כזו).

ראיתי לא מעט ילדים שלא אוהבים ללכת לגן, אך בשינוי קטן של דמות כמו הגננת זה יכול להפוך עולמות.
    אני ממליצה לך לבדוק את הנושא הזה.. ייתכן מאוד כי משהו מטריד את בנך וצריך למצוא מה זה.

נקודות למחשבה.. מקווה שעזרתי. רק טוב

• אוף
  • לא קל, אבל זאת תקופה שתעבור... סבלנות, יהיה בסדר...יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה