שאלה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יקרות. היום אני בשבוע 11+5 ימים, בפעם האחרונה שביקרתי אצל הרופא היה בשבוע 8+5 ימים שבו הוא שמע דופק ואמר שהכל בסדר ושהביא לי טפסים לבצע שקיפות עורפית משבוע 11 ועד שבוע 13 +6 ימים...קבעתי לי לתור לשקיפות עורפית בשבוע 13+3 ימים מאחר ותמיד העובר אצלי קטן בשבוע..והרופא שלי הוא אמר לי לקבוע תור שבועיים לאחר השקיפות עורפית, רציתי לדעת אם זה הגיוני שמשבוע 8 ועד השקיפות עורפית אין צורך לבקר אצל הרופא ולעשות בדיקה רגילה?

דנה , אמא לנועם המקסים :-)
9 תגובות
עמוד 1
  • כן.

גם אצלי זה היה ככה. קבעתי לפעם ראשונה ואחרי זה חזרתי שבוע אחרי בשביל לבדוק את גיל ההריון.

וחזרתי רק בשקיפות ולאחר זה כל פעם בחודש את אצל הרופא לבדיקות שגרתיות.
    [/url
  • אין צורך.
    מדובר בחודש שאין בו שינויים משמעותיים ואין מה לבדוק אצל הרופא.

גם בשבועות מתקדמים יותר את מבקרת אצל הרופא פעם בחודש אם אין משהו חריג.

שיהיה המשך קל ותקין
  • היי תודה רבה.. גיסתי הייתה בדיוק באותו השבוע שלי והיא ממש לפני כמה ימים עברה הפלה, מאחר והעובר לא התפתח, זו אחת הסיבות שהתחלתי קצת לחשוש שאולי יש צורך לבדוק אם הכל בסדר ,אם העובר מתפתח וכו...

• מה שג'ני אמרה.
    המשך הריון קל עגול ומשעם
  • איך עושים חתימה כזאת יפה כמו שלכן??

• זה בסדר גמור כמו שהבנות אמרו

• היי השתמשתי בשימושון.. אני רוצה לבדוק אם הצלחתי ליצור חתימה ...

• היי שני! תודה רבה, הצלחתי!!!
    [URL=http://i.fra.bz/1xwq][URL=http://fra.bz/]Funny Pictures

• אני הייתי אחאי שמיעת דופק במעקב רגיל
    ואחר כך בשקיפות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה