ילה נמאס כבר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי עכשיו בטיפת חלב. הוא עלה בשבועיים וחצי 120 גרם! בגובה צמח יפה מאוד. שוב נשלחתי לרופא. ילה שיעזבו אותי בשקט
7 תגובות
עמוד 1
  • גם גובה מוכיח שהוא גדל יפה....
    הוא השלישי, הוא יהיה יותר גבוה משאר אחיו
  • גם שקד היתה ככה....
    כל עוד הילד מתפתח, חינני, חמוד, גובה... אני הייתי מקשיבה למה שהיא אומרת, מהנהנת, ובתוכי רגועה...

• את נותנת לו תוספת תמ"ל או רק ציצי?

מזכיר לי את הקטנה שלי - היא היתה עולה 50 גר'
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אני כבר לא בלחץ. לפני חודשיים הייתי אבל החלטתי שאני משאירה את הלחץ לרופאה
  • אני לא מבינה מה הלחץ ???
    הרופאה גם בלחץ ??
    כל עוד הגרף במגמת עלייה הכל טוב (כך אומרת הרופאה שלנו) אפילו אם זה עליה מאודדד קטנה זאת עדיין נחשבת עליה !!!!
    לבריאות לקטן על כל עליה ועל כל ארוחה 555
  • איזה שטויות!!!
    אם לא החיסונים, הרגל שלי לא היתה דורכת בטיפת חלב! סתם מלחיצים!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • עכשיו כבר אין לי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה